2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی یعنی خوبه که اینا رو انداخته بیرون نوره؟

اره عزیزم تو سایت سیاهدونه عضو شو از خاصیت نوره که گفته بود چند نفر گفته بودن مثه تو شدن گفته بود بهشون عالیه یعنی نوره داره تمام سودای بدنتو و عفونتو میاره سطح پوست و بدنتو پاکسازی می‌کنه حتما ادامه بده و بلافاصله تو حموم بعد از موزه که استفاده می‌کنی  حنای سنتی که مادربزرگ‌ها استفاده میکردم به بدنت بمال بعد از حمام هم روغن زیتون بزن به مرور خوب میشی نگران نباس

پماد چی؟ عرق شاتره و کاسنی چند روزه میخورم

موضعی هم باید بزنی روشون علف شاتره با ماست و پماد دکتر بده گرمی جات و ادویه هم کم بخور 

البته باید ببینی ب خوراکی حساسه یا نه 

باید دستت بیاد ب چی حساسی 

موضعی هم باید بزنی روشون علف شاتره با ماست و پماد دکتر بده گرمی جات و ادویه هم کم بخور البته باید بب ...

خودم حدس میزنم به نوره باشه چون هفته ای ۱ بار میزنم. و حدود ۱۰ روز بود روزانه ۱ دونه سیر خام با اب قورت میدادم سر ۱۰ روز اینجور شدم

اره عزیزم تو سایت سیاهدونه عضو شو از خاصیت نوره که گفته بود چند نفر گفته بودن مثه تو شدن گفته بود به ...

ممنون گلم والا انقد ناجور شدم از خارش میترسیدم دیگه نوره بزنم بدتر بشم