2789
عنوان

یچیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست

خیلی مواظب باش گاهی گرگها در لباس میش هستن اگه واقعا تورا برای خواستن مخواد مادرشو بفرس خونتون سر قرار و بیرون رفتن نرو عکس تصور بدون روسری هرگز نده اگه مخواد نشون خانواده بده به خصوص مادرش نباید که بدون روسری باشه بعد مادرها حساس هستن که عکسی بدون روسری ببین 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه واضح تر بگین:)))

همین دیگه زود متوجه میشن میخوان ازدواج کنن با کیس شون یا فقط تفریح و وقت گذرونیه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خیلی مواظب باش گاهی گرگها در لباس میش هستن اگه واقعا تورا برای خواستن مخواد مادرشو بفرس خونتون سر قر ...

شهر ما نیس اخه

دقیقااا عکس بدون روسری نشون داده بود مادره خیلی بد واکنش نشون داد

همین دیگه زود متوجه میشن میخوان ازدواج کنن با کیس شون یا فقط تفریح و وقت گذرونیه.

۱۷سالشه تو بلوغ نیس؟

ولی خیلیی بیشتر از سنش میفهمه سرکار میره چندین ساله مغازه خودشو داره

شهر ما نیس اخهدقیقااا عکس بدون روسری نشون داده بود مادره خیلی بد واکنش نشون داد

گفتم برات اول کاش اینجا گفته بودی هیچ وقت چنین کاری دیگه تکرار نکن.  حالا اگه پسره واقعا از ته دلش تورا بخواد حتما پافشاری می‌کنه شما ارتباطت زیاد صمیمی نکن اگه وابسته اش بشی و خانواده اش قبول نکنن ضربه ای سخت روحی مخوری  چت زیاد کردن کار به جای می‌کشه که خودت پشیمون میشی سعی کن بیشتر در مورد شغلش پس اندازش و چی تو زندگی داره صحبت بشه 

۱۷سالشه تو بلوغ نیس؟ولی خیلیی بیشتر از سنش میفهمه سرکار میره چندین ساله مغازه خودشو داره

پس یکم دقت بیشتری کنین.‌ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
گفتم برات اول کاش اینجا گفته بودی هیچ وقت چنین کاری دیگه تکرار نکن. حالا اگه پسره واقعا از ته دلش ت ...

دقیقا.الان مادرش خیلی نرم شده

خیلییی ممنون ازتون کمک کرد بهم حرفاتون♡

دقیقا.الان مادرش خیلی نرم شدهخیلییی ممنون ازتون کمک کرد بهم حرفاتون♡

تجربه زندگی گذشته خودم هست امیدوارم کمکی کرده باشم