2777
2789

بعد از گذروندن ۱۳۶ واحد درسی ظرف ۳-۴ سال بعد از اتمام دوره متوسطه فرد به یک مهندس تبدیل میشه.

برای پزشکی هم یکم بیشتر.

خودت فکر کن بعد از شرکت تو یک سری کلاس درس که خیلی‌ش هم عمومی‌ه و ارتباط مستقیم به رشته تخصصی نداره و نهایت ۱۰-۱۵ عنوان درسی اصلی اونم در خیلی از موارد بدون یادگیری عمیق و با نمره گرفتن دست و پا شکسته به زور حفظ طوطی وار جزوه چند صفحه ای که دادن که نمره رو بیاره! قراره چه موجود عجیب غریب و متفاوت با عموم مردم حاصل بشه؟!

ن من ۲۲ ام

عه اخه من قبلا فک میکردم خیلی خاصن ولی دیگه بعدا دیدمشون نه خیلی عادی صرفا شغلشون پزشک بودنه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من یکی هستش مهندس معماری طلاق گرفتن از همدیگه تقریباً می‌گفت یه سال درآمدم صفر بود و خیلی مشکلات مالی داشت ولی یه مهندس معماری بود ون می‌گفت نه من درآمدم خوب و زندگی موفقی داشت یکی دیگه هم دکتر بود که خیلی مذهبی بود حتی قبلا قبل از عمل نمازشو می‌خوند یه دکتر دیگه هم بود که اونم دوباره به بیکاری خورده بود می‌گفت دوبار مطبمو عوض کردم و یه دکتر دیگه هم بود که اعتقاد نداشت عزیزم به اون آدم ربط داره شغل زیاد فکر نکنم تاثیر داشته باشه

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
الان بهت پیشنهاد میدم😅😂

ای بابابخداندیدم شماآقاهستید

شرمنده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

من احساس میکنم تو ارتباطات شخصی بعضیاشون نه همشون ها بعضیاشون اعتماد به نفسشون یه کم زیاده. فکر میکنن در اکثر زمینه ها حق با اونهاس. انصافا خیلی باسواد و بااطلاعات زیاد هستن ولی خب طبیعتا نه در تمام زمینه ها بلکه تو زمینه پزشکی ولی خب ممکنه این اعتماد به نفس بالا باعث بشه احساس کنن تو بقیه زمینه ها هم خیلی میفهمن.

بعد از گذروندن ۱۳۶ واحد درسی ظرف ۳-۴ سال بعد از اتمام دوره متوسطه فرد به یک مهندس تبدیل میشه.برای پز ...

البته که من خودم رشته مهندسی دارم میخونم و چیزایی که میگی رو درک میگم. ماکه مهندس ب اون صورت نیستیم منتهی منظورم اونهایی بود که پروژه مروژه برمیدارن و خفن هستن. چون بعضیاشون اهل طبیعت و کوهنوردی و این جور سبک زندگی هستند

پس چی بخونم رشتمم ریاضیه(اگه کامپیوتر نشد)

فرهنگیان دادی؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼