2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سال پیش من و همسرم  مشهد بودیم از حرم داشتیم برمیگشتیم همراه هیئت بودیم    همه رفتیم  یه مسجد برای شام ،برای ما که غریبه بودیم شام ندادن     دیگه یه زن عرب زبان بود  یه چیزی گفت غذاش رو داد به ما ،  خیلی اصرار کرد دیگه برداشتم

هیچکس به دوتــا ظرف غذا محتاج نیست.کسـی که محتاجـم باشه آبـرو داری میکنـه.اینـا همش از حرصــه.

نمیدونم بخندم به شما یا ترور کنم با تایپ کردن . فقط میتونم الان بگم قضاوت نکن عزیزم چون واقعا ازت نمی‌گذرم و خدا شاید از حق خودش بگذره از حق الناس نه . و من واقعا با این حرف شما دلم شکست نمیبخشمت ‌‌. کاش راحت قضاوت نکنیم 

هیچکس به دوتــا ظرف غذا محتاج نیست.کسـی که محتاجـم باشه آبـرو داری میکنـه.اینـا همش از حرصــه.

مطمئنی  .....   من نمیگم اسی محتاجه نه    ،ولی چطور با اطمینان میگین کسی محتاج نیس   شاید واقعا یکی محتاج باشه  

بابا بنده خدا دلش میخواد سر سفره امام حسین. باشه من نمیدونم چرا بعضیا اینقدر فشار میخورن، حالا خوبه خرج نذری رو شما نمیدی دوست عزیز😐

من خودم مشهدیم ولی الان مشهد نیستم دلم پر میزنه واسه شله نذری نه محتاجم نه حریصم نه گشنه، فقط دوست دارم مهمون آقا باشم

هرچی خدا میدونه دیگه...

بلاخره نذری درست میکنن ک ب بقیه بدن و ...رسمه دیگ کسی ک از حرصه دیگ خودش میدونه و خدای خودش 

.....

نمیدونم بخندم به شما یا ترور کنم با تایپ کردن . فقط میتونم الان بگم قضاوت نکن عزیزم چون واقعا ازت نم ...

عزیزم نبخـش. منم خیلی ها رو نبخشیـدم هیچ اتفاقـی ام نیوفتـاد. 

جدیدن یاد گرفتیـد هر چی میشـه نمیبخشـم نمیبخشـم خب نبخـش عزیزم. 

مطمئنی ..... من نمیگم اسی محتاجه نه ،ولی چطور با اطمینان میگین کسی محتاج نیس شاید واقعا یکی ...

محتاج زیاد دیدم من.اتفاقا محتاج ها از همه آبـرودار تـرن. 

منم مخاطبـم استارتـر نبود.

عزیزم نبخـش. منم خیلی ها رو نبخشیـدم هیچ اتفاقـی ام نیوفتـاد. جدیدن یاد گرفتیـد هر چی میشـه نمیبخشـم ...

به نظر من شما از یه جای دیگه دارید میسوزید عزیزم معلومه با خودتم مشکل داری انشالله تو همین شب ها به راه راست هدایت بشی و سلامتیتو بدست بیاری .