2777
2789
تو اون داستان ورشکستگی پدر شوهرم بی گناه انداختن زندان شریکش کلاه برداری کرد تهش خود‌ش اومد از پدر ش ...

نمیدونم عزیزم از کارهای خدا کسی سر در نمیاره منم بچه بیچاره ای بودم بی پدر بزرگ شدم کلی درس خوندم زحمت کشیدم به جای اینکه زندگیم خوب باشه بیمار شدم وافتادم گوشه خونه باور کن به هیچکسم تا این حد بد نکرده بودم اصلا هنوز اونقدر سنی نداشتم نمیدونم تقاص چیو پس میدم یه بار یکی بهم گفت تو روزی زندگیت کمه و الان میفهمم راست گفته

من به کارما خیلی اعتقاد دارم و اینکه خیلی از اتفاقات و مشکلات مردم بخاطر اعمال نسلهای قبل بوده 

پدر ،مادر پدر بزرگ و مادر بزرگ ....برو تا نسلهای قبلتر در زندگی یه کودک نقش دارند 

پروردگارا ،هر سازی زدی باهاش رقصیدیم ،چشممون به کرمته یه شاباش حسابی بهمون بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم همیشه حقش رو خواسته ن بیشتر ن کمتر

ب نظرم چشم زخمه چون من خودم شاید باورت نشه وقتی ب خودم نمیزسم هیچیم نمیشه ولی مثلا ی رژ لب بزنم سریع چشم میخورم بخدا وضعمم خوب نیست همین امروز بخاطر روحیم همه گفتن یکم ارایش کن رژ زدم اون رنگ سنگین ن مثلا جیغ بخدا نیم ساعت نشد دیدم صفحه گوشیم شکسته 

یکی دیگ 80سال قبل خطا کرده چرا ما الان تاوان بدیم 😭😭

خوب اینم راهکار داره باید از خدا بخواهید که  شما و نسلتون رو از اعمال نسلهای قبل  و کارماشون مصون کنه و  استغفار  زیاد بکنی 

یه کتاب هستش به اسم محدودیت صفر اگه دوست داری بخون کامل توضیح  میده روش پاکسازی  از کارما گذشتگان رو 

پی دی اف هست ازش؟

آره هست 

اگر تل گرام داری تو کانال فی النور عضو شو اونجا استاد مقدم در موردش شرح بسیار عالی داده 

در ضمن  هر روز افراد کانال برای همدیگه پاکسازی میکنم ب چون دعای دیگران راحتر در حقمون میگیره

آدرس کانال میتونی بهم بدی؟

عزیزم تل سرچ کن  فی النور میاد ۳۰ هزار نفر عضو داره  راحته پیدا کردنش

پیدا کردم، ممنون،. تو کانال چیزی ننویسم؟ اول کتاب بخونم؟

بین کلی مطلب آمشی عالی داره شما اول باید شرح محدویت صفر استاد مقدم  گوش بدی تا با نحوه  و دلیل پاکسازی  به طور عمیق آشنا بشی 

از الان هم میتونی  پاکسازی کنی ۵ نوبت در روز پاکسازی  داریم  

که اون زمان کانال رو باز میکنند و دو بار هم برای سوال کردن و یا تجربه هاشون از پاکسازی  رو میگن 

باهاش همراه باشی دستت میاد و سوال هم داشتی بپرس تو کانال