2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لعنتیا قراره خیلی پولدار بشین

دیگه یه شاسی چینی  قابل این حرفها رو نداره 😁

من رنگش و مدلش رو هم انتخاب کردم🤣🤣🤣🤣

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
نه امکان نداره اصن

با این استریما که گذاشته سکه ی بیشتری گیرشون میاد. من حتی کدارو نمیتونم بزنم. هشدار قرمز میده نمیدونم چرا. همش 12 میلیون سکه دارم. البته مدت زیادی نیس بازی میکنم

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

با این استریما که گذاشته سکه ی بیشتری گیرشون میاد. من حتی کدارو نمیتونم بزنم. هشدار قرمز میده نمیدون ...

استریم آخری که گذاشت اکثر کد هاش اشتباه بود بنظرم بیشتر ۱۰۰ میلیون نمیشه جمع کرد اصن

من تپ س واپ و نداشتم، چطوری سر کار گذاشت؟

گفت ۱۱ تیر لیست نیشه بعد زد زیرش

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

نه امکان نداره اصن

چرا امکان داره طرف از زمستون داره میزنه 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

دارمش ولی نمیزنم....منتظرم اگه این همستر پول داد اونو ادامه میدم

اونجوری که عقب میوفتی از بقیه. اونم راحته خیلی سخت نیست. فقط سکه هارو جمع میکنی همه ی کارتارو بخر پروفیت ببر بالا عین همین همستر

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

طمع با آدم چکار می‌کنه...شوهرم دیوونه میشه وقتی میبینه پسرم اینقد می‌ره تو این برنامه ها

طمع نیست دنیا داره میره سمت این چیزا....اصن ارز دیجیتال قراره جای اسکناس و عابر بانک و این چیزا رو بگیره....دنیای دیجیتال

2790
2778
2791
2779
2792