2777
2789
عنوان

بای پس خوبه یا اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 35 پست
پیکر تراشی کن اما خطر مرگ داره چون یهو چربی خون افت میکنه

نه اینکار رو نکن

دختر خالم این کار رو کرده تنش انگاری با چرخ خیاطی دوخت زدن تازه پادرد شدیدی وکه از درد همش گریه می کنه هیچ دکتری هم تشخیص نداده

که این دردش از چیه 

ولی خودش میگه از وقتی پیکر تراشی کردم اینجوری شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتشم خوبه اما شرایطتو برای دکتر بگی خودش بهت میگه کدومش بهتره . من 3 سال پیش اسلیو انجام دادم پیش دکتر مهدی جلالی خیلی جراح خوبی بود من اصلا اذیت نشدم هنوزم مشکلی ندارم تازه من از قبلش پیشش جراحی صفرا هم انجام داده بودم یعنی شرایطمم خاص بود

منم بای پس معده با دکتر ملک پور انجام دادم خیلی خوب بود ولی بعد از عمل بای پس هم باید ورزش کنیو برنامه غذایی که دکتر میده رو رعایت کنی که اونم وقتی لاغر شدنت رو میبینی انگیزه میگیری و رعایت کردنش راحت تر میشه

برو دکتر مشاوره شو ببین اون میگه کدوم چون بستگی به شرایط خودت داره دکتری برو که جفتشو انجام بده

من دکتر محسن میرحسینی ۵ سال پیش رفتم گفت اسلیو کنم الان از ۱۳۴ شدم ۶۳ برگشت نداشته روزی یه ساعت پیاده روی میکنم فقط

اسلیو کن من خودم ۸ ماهه اسلیو کردم پوستمم نیفتاده اصلنم به حرف کسی گوش نده که میگن کم بخور یا ورزش کن اونا هیچوقت شرایط ما رو درک نمیکنن ولی با دکتر خوب اسلیو کن من دکترم تازه برگشته ایران دکتر علی سلوکی ۸ ماه پیش اسلیو کردم وزن اولیه ۱۰۹ بوده وزن الانم ۷۰😍😍

باید بالای صد کیلو باشی تا عمل کنن

چرا وقتی یه چیزی نمیدونین اشتباه راهنمایی میکنین

اسلیو بستگی به بی ام آی داره نه وزن!!!!

تو اینستا بزنید دکتر علی سلوکی دکتر خودم بوده ببینید همه بالای ۱۰۰ بودن؟!!!!