2777
2789
عنوان

دختر دست نیافتنی بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 40 پست

قطعا آره 

دختر دست نیافتنی کسی نیست که خودشو قایم میکنه 

کسیه که حدومرز داره به هر کسی اجازه ی ورود به حریمشو نمیده 

سیاست داره خودشو خواسته هاشو قربانی توجه کسی نمیکنه 

به خودش ارزش قائله عزت نفسو اعتماد به نفس داره 

کتاب زنان زیرکو اشتباهات یک زن توصیه میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگ آلام چیزی ک زیاده دختر مخصوصا دخترا الان زیاد پا میدن مثل قدیم نیس الان اونایی برندن ک خودشون ...

🚶‍♀️

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

بیا منو ببین هرکاری میکنم برعکسشو انجام بده میشی دست نیافتنی😂

🤣🤣🤣🤣

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

دست نیافتنی ای که قشنگ باشه واسش تلاش می کننآدم زشت هرقدم محل سگ نده باز کسی سمتش نمیره،پس خود به خو ...

نه عزیزم حالا فک کنید زیبا هم هست شاغل هم هستن طرف

به نظرم هیچ دختری نیست دست نیافتنی باشهشاید یکم سخت باشه اما زرنگ باشی حله😂

😒چندبار امتحان کردی 

دست نیافتنی یعنی تمرکزش روی موفقیت هاش باشه یعنی اهل رل و این چیزا نباشه

🥲اری

قطعا آره دختر دست نیافتنی کسی نیست که خودشو قایم میکنه کسیه که حدومرز داره به هر کسی اجازه ی ورود به ...

فایل صوتی هست؟ بشه گوش داد

بهتون حس شکارچی میده که داره تو جنگل بزرگ و مخوف آهوی گریزپارو شکار میکنه نه ؟😅

نچ. ینی با اصالت..با خانواده. منظور استارتر دختر برای ازدواج بود. و منم منظورم دقیقا همان بود. نه دخترای دم دستی🙏🙏

به نظرم هیچ دختری نیست دست نیافتنی باشهشاید یکم سخت باشه اما زرنگ باشی حله😂

اعتماد به نفست خیلی بالاست برادر 

کنکور که قبول شدی رفتی دانشگاه دوبار جواب رد شنیدی اعتمادبه نفست نرمال میشه 🤣

احسنت ب خواهرت. خدا حفظش کنه🙏🙏

🥲سلامت باشی عزیزم❤ ولی ناراحته میگه ک تاحالا نشده کسی خوشش بیاد ازم ولی میدونید مثلا یه بار داشت برام تعریف میکرد میگفتش که فلان کس بهم توی اینستا ریکوست داد بعد چند وقت بعدش دیدش خواهرم اصلا محل نداده ن اینکه محل نده ها بی تفاوت بوده روز بعد برداشته و خواهرم ناراحت شده

احسنت ب خواهرت. خدا حفظش کنه🙏🙏

ببخشید من فکر کردم خانم هستین😐برادرم 

2790
2778
2791
2779
2792