2777
2789

هفته ١٧ام سوار ماشين بودم 

تو دست انداز كه نه انگار تو يه چاله افتاديم خيلي شديد بالا پايين شدم تا چند دقيقه بعدم شكمم درد ميكرد و ترسيدم همون موقع به دكترم پيام دادم تازه الان جواب داده بيا صداي قلبشو چك كن اين حرفش بيشتر نگرانم كرد.از شانس من فردا هم مطب نيس اگر  زودتر جواب داده بود امروز ميرفتم مطبش

حالا خيلي نگرانم شما تجربه اي داريد كه راهنماييم كنيد،،

ممكنه چيزي باشه كه دكتر اين جوري گفت

پاک و منزه است خدایی که چون به خلقتی اراده کند میگويد باش پس همان دم میشود...

ایشالا ک چیزی نیست عزیزم توکل بخدا کن 

دکتر برای اطمینان بیشتر خودت گفت 

اگه خیلی دل درد داری و لک بینی اون وقت باید نگران باشی  

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ک چیزی نیست عزیزم توکل بخدا کن  دکتر برای اطمینان بیشتر خودت گفت  اگه خیلی دل درد ...

نه لكه بيني و هيچي ندارم فقط استرس دارم

شاید درد از استرس بوده . بعید می دونم تکون شدید باعث بوجود امدن مشکلی بشه

فردا صبح مرکز بهداشت یا بیمارستان برو و قلبش رو چک کن تا خیالت راحت بشه . ان شاءالله که چیزی نیست

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

الان حرکتاشو حس میشه کرد تو هفته ۱۷؟

من تا حالا حس نكردم بارداري اولم هست

فقط گاهي وقتها احساس ميكنم شكمم يه قسمتش سفت و منقبض ميشه همين فقط

نه لكه بيني و هيچي ندارم فقط استرس دارم

اصلا اصلا استرس نداشته باش سوره حجراتو بخون جلوگیری از سقط جنین و جنینو حفظ میکنه تا وقتی ترشح خونی نداشته باشی هیچ خطری کوپولوتو تهدید نمیکنه من خودم دوتا سقط داشتم دیگه از برررم

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

استارتر اگه به این راحتی مشکلی به وجود میومد که ما الان به دنیا نمیومدیم. نگران نباش مگه الکیه :)

استرس خودش بدترین چیزه حالا وقتی قلبشو چک کردین متوجه میشی الکی نگران بودی من یکیو دیدم تو عروسی با کفش پاشنه بلند خیلی ناجور سر خورد افتاد زمین تو ماه سوم. هیچیش نشد الانم پسرش 2 سالشه تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته توکل کن به خدا

اصلا اصلا استرس نداشته باش سوره حجراتو بخون جلوگیری از سقط جنین و جنینو حفظ میکنه تا وقتی ترشح خونی ...

اخه دكتره شك دار جواب داد منم استرسم بيشتر شد

با عرض معذرت از همه يعني ري....دم به اين شهرداري و خيابوناشو اسفالت كردنش كه هميشه دردسره واسه ما

اخه دكتره شك دار جواب داد منم استرسم بيشتر شد با عرض معذرت از همه يعني ري....دم به اين شهرداري و خي ...

دکترا رو ول کن اونا کلا خودشون ب خودشونم شکـدارن