2789
🤐🤭یه صلوات بفرستید

عملا عامل خراب شدن زندگی مردمه بهونشم اینه 

۱۵ دوستش داشتم

۱۵ سال دوسش داشتی با کسی بودی؟ دوسش داشتی ازدواج کرد؟

مهریه زنه رو حروم میدونه نفر سوم شدن خودشو حلال

تازه میگه از خانواده سطح بالاییم هستم!

مشخصه سطحت عزیزم!

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این کامنتت با فیس پروفایلت واقعا جور درمیاد به امثال اسی گفته بشه😂

اصن پروفایلم با خیلی از تاپیکای اینجا همخونی دارع برا همین اینو گذاشتم 😄👍🏻

استارتر جان. خودت و مارو گول نزن. اقا فیلم بازی میکنه. نکنه هم وظیفشه مهریه رو بده طلاق بده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دلیل اینکه ۱۵سال پیش با این اقا ازدواج نکردی چیه؟

مریضی. چون باید اون اقا یه زن میگرفت ولش میکرد این خانمم ۸سال با یه پسر بدبخت دیگه میرفت تو رابطه بعد بخاطر اون بااین کات میکرد تا بعد این همه الافی ومسخره بازی به دلشون بچسبه باهم ازدواج کنن. اخه مردم الاف وبیکار اینجور ادمان

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
اگر زنش توی خونه بود که اصلا اجازه همچین پیشنهادی نمیدادمچون پنج ساله رفته باعث شد اجازه بدم مطرح کن ...

ولی مطمئن باش زنه علت مهمتری به جز بنام کردن خونه داشته که رفته.به حرفای مرده شک کن.اینکه علت فقط بنام زدن خونه بوده.اینکه دوست پسراشو دیده رفتن تو خونه.اینکه مهریه زنه ۵میلیارد بوده که بخاطرش سه دنگ خونه بنامش شده بعد داره از حقوقش هم قسطی میده بابت مهریه.تازه اینارو تو این تاپیک فهمیدیم خدا میدونه چقدر دروغ دیگه این وسط هست.من خودم دوستایی تو شرایط تو داشتم.منو ببخش ولی حالم ازشون و توجیهاتشون به هم میخوره.چون فقط میخوان خودشون گول بزنن

عملا عامل خراب شدن زندگی مردمه بهونشم اینه ۱۵ دوستش داشتم۱۵ سال دوسش داشتی با کسی بودی؟ دوسش داشتی ا ...

میگه ۱۵ سال یه حسی بود تموم شد و اقا رفت گرفت. خودتم ک ۸ سال با یکی دیگه بودی. عشق کجای این داستانه من عشقی نمیبینم. صرفا هوس کردن همدیگرو. من نمیگم زد زندگی زن اولو خراب کرد. ولی اینکه پا ب پای مرده با طلاق ندادن اون زن بدبخت موافقه عند نامردیه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عملا عامل خراب شدن زندگی مردمه بهونشم اینه ۱۵ دوستش داشتم۱۵ سال دوسش داشتی با کسی بودی؟ دوسش داشتی ا ...

من بااستارتر کاری ندارم چون نمیشناسمش،و هرچی میگم بنا به گفته خودش و تاپیک هاش

ولی کسی که شوهر هرزه ام باهاش به من خیانت کرده بود هم اومد دم خونه من و من وقتی بهش میگفتم تو یه هرزه خونه خراب کنی به من می‌گفت من از خانواده سطح بالایی هستم و اصلا تو سطح تو نیستم که باهات هم کلام بشم

گفتم آره سطحت از اینکه آویزون یه مرد متاهلی و اومدی دم خونه اش کاملا مشخصه 

بعضی ها آنقدر خراب و عوضی هستند که حد نداره ولی بازهم با پررویی میگن ما خیلی سطح و موقعیتمون بالاست

عزیزم آدمای این سایت بشدت خودشون ضربه خوردن زیاد روی حرفشون حساب باز نکنخوب تحقیق کن اول حتی برو پیش ...

با توجه به گفته های خودش حتی قبل اینکه بهم پیشنهاد بده و اصلا بخواد مجدد ازدواج کنه بهتون جواب میدم تا بدونید جواباش بخاطر اینمه بخواد دل منو بدست بیاره نیست پیشنهاد ازدواجش بعد فهمیدن این ماجراهلست حداقل چهار سال 

خود خانم درخواست مهریه داده و خونه رو ترک کرده و جلو قاضی گفته نه میام خونه ات نه طلاق میخوام فقط مهریه که قاضی نفقه قطع میکنه و اقا اموالش توقیف میشه التن از حقوقش کسر میشه سالی یک سکه میده و خونه هم رفته مزایذه ولی فروش نرفته نصفش به نام خانم شده 

الان بعد پنج سال دختر درخواست طلاق داده اما مرد طلاق نمیده میگه خونه برگردونه 

خانم در دورانی که در خونه اقا بوده خیانت نکرده ولی بعدش که رفته با پسرای متعدد دیده شده  اقاهیچی واسطه فرستاده که خانم برگرده راضی نشده 

حتی برای توافق مبلغ مهریه هم راضی نشده 

این اطلاعاتیه که من قبل پیشنهاد ازدواجش داشتم 

حالا نظر شما چیه