2777
2789
عنوان

بچها کیکمو دیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 26 پست
عزیزم فوندانتو حاضری گرفتی گرفتی یا خودت درس کردی

چون وقت کم داشتم نتونستم خودم درست کنم چون راستش گفتم نکنه یه موقع خراب شه رفتم لوازم قنادی فوندانت آماده داشت که خدا رو شکر اونو گرفتم و کارمو راه انداخت ولی سری دیگه حتما خودم درست میکنم

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه از نت الگو گرفتم عزیزم خامه اش مارک کولاک هست گذاشتم مثل بستنی شل شد یه 10دقیقه زدم فرم که گرفت ...

عی وای من هرچی فکر میکنم عمرا یه روز بتونم اینجوری تزیین کنم

گلم جایی یا مطلبی رو سراغ داری برم اونجا یا درموردش بخونم اروم اروم یاد بگیرم😅

چون وقت کم داشتم نتونستم خودم درست کنم چون راستش گفتم نکنه یه موقع خراب شه رفتم لوازم قنادی فوندانت ...

میشه مارکشو بگی ممنون میشم واسه تولد دخترم میخوام و اینکه کار باهاش راحت بود ؟ من میخوام کیکک با فوندانت روکش کنم. پاره نمیشه ؟

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
عی وای من هرچی فکر میکنم عمرا یه روز بتونم اینجوری تزیین کنم گلم جایی یا مطلبی رو سراغ داری برم اون ...

وای این حرفو نزن حالا منم کلی کار دارم تا قشنگ یاد بگیرم تازه اول کاریم خواهر نا امید نباش برنامه سر آشپز پاپیونو دانلود کن من از اونجا خیلی چیزا یاد گرفتم بعدم هی تو نت سرچ کردم فیلمای مختلفو دیدم بهم کمک کرد بهتر متوجه بشم 

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
وای این حرفو نزن حالا منم کلی کار دارم تا قشنگ یاد بگیرم تازه اول کاریم خواهر نا امید نباش برنامه سر ...

واقعا هنرمندی اخه هنر ذاتی هم هست

شرمنده هی سوال میپرسما

وسایلی که بخوام از بیرون بگیرم مثلا واسه خامه کشی و... چیاست؟

میشه مارکشو بگی ممنون میشم واسه تولد دخترم میخوام و اینکه کار باهاش راحت بود ؟ من میخوام کیکک با فون ...

آفرین مامان کدبانو خیلی لذت بخشه آدم برای مناسبتای مختلف عزیزانش خودش کیک و شیرینی درست کنه

من اون لوازم قنادی که رفتم فوندانت خونگی داشت که من از اون استفاده کردم ولی فوندانت آیسان هم خیلی خوبه خاستی مارک آیسان بگیر و اینکه خیلی نازکش کنی پاره میشه باید مواظب باشی کار با فوندانت حوصله میخاد عزیزم

درست کردی عکسشو بزار 

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
آفرین مامان کدبانو خیلی لذت بخشه آدم برای مناسبتای مختلف عزیزانش خودش کیک و شیرینی درست کنه من اون ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی 

انشالله که بتونم درست کنم حتما عکس هم میذارم   

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
واقعا هنرمندی اخه هنر ذاتی هم هست شرمنده هی سوال میپرسما وسایلی که بخوام از بیرون بگیرم مثلا واسه ...

وقتی وارد لوازم قنادی بشی انقدر وسیله هست که نگو من هر سری میرم کلی چیز میگیرم ولی بازم احساس میکنم کمه چون هر روز یه چیز جدید داره میاد مخصوصا برای کار با فوندانت

اما اصلی ترین چیز برای خامه کشی اون پالت خامه کشی هست که خامه رو یک درست روی سطح کیک پخش کنه

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟