2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
چطوری شما

یه شوهر عصبی که سر کوچیک ترین بحث همه حرفی بهم می‌زنه دست بزن داره تو خونه جرات ندارم یه کلمه صحبت کنم 

تو خونه زندانی ام

شکاک هست 

اسم طلاق بیارم می‌کشه منو 

نه خانواده ای دارم که برم پیشش 

هیچ :)💔فکر نمی‌کردم تو ۱۹ سالگی انقد درد بکشم 

سه ساله همین وضع رو دارم تحمل میکنم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
فداتشم الکی :)درد بیشتر از ندیدن محبت؟

دقیقا زنه براهمین طلاق گرفت

برو ببینش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد الکی طلاق گرفتن و مشکلات بعدش

من طلاقم الکی نیست 

شوهرم دست بزن داره 

شکاک هست

عصبی هست 

تو خونه زندانیم 

نمیتونم طلاق بگیرم 

مجبورم تا آخر عمرم بسوزم و بسازم چون می‌دونم بعد طلاق هم وضعم بدتر میشه 

نه خانواده دارم نه کسی که حتی بهم یه جا بده برای خوابیدن 

من طلاقم الکی نیست شوهرم دست بزن داره شکاک هستعصبی هست تو خونه زندانیم نمیتونم طلاق بگیرم مجبورم تا ...

اگه بتونی به هرروشی ببریش روانپزشک اوضات زیرو رو میشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اگه بتونی به هرروشی ببریش روانپزشک اوضات زیرو رو میشه

یه بار از دهنم در اومد گفتم بریم دکتر 

یه بلایی سرم اورد که به غلط کردن افتادم 

من طلاقم الکی نیست شوهرم دست بزن داره شکاک هستعصبی هست تو خونه زندانیم نمیتونم طلاق بگیرم مجبورم تا ...

سلام  انصافا این نوع مشکلات خانوادگی خیلی نا بسنج و واقعا ادم رو اذیت میکنه درکت میکنم

سلام انصافا این نوع مشکلات خانوادگی خیلی نا بسنج و واقعا ادم رو اذیت میکنه درکت میکنم

انشاالله واسه هیچکس پیش نیاد 

یه بار از دهنم در اومد گفتم بریم دکتر یه بلایی سرم اورد که به غلط کردن افتادم

اگه بشه یکی کمکت کنه عالیه

حتی یواشکی بتونی بش قرص بدی هم خوبع