2777
2789
عنوان

آش نذری

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست

سلام.قبول باشه 

لطفا برای حاجات قلبی من هم دعا کن 🌹 🤲 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برسلامتی مادرم دعاکنید 😔حالش خوب نیست هرجامیره میگن چیزی نیست اما نمیتونه راه بره ازدرد زیاد پاش😔جراحیم کرد ولی بیفایده بوده

اگرشد برزندگی منو همسرمم دعاکنید پولمون جورشه سریعتر عروسی کنیم😔

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

حاجترواشی انشالله

واسه عاقبت بخیری پدرومادرم خیلی دعا کن😔

یادت نره واسه جوونامون هم دعا کنی...

کاش واسه پسرم یه کار خوب درست شه😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مهسا و مهدی مشکلات زندگیمون حل بشه بریم سرزندگیمونداداشمم مهدی هس توروخدا دعا کن ک پاک بمونه

حتما عزیزم،،، از رو تاپیک اسامی میخونم که کسی از قلم نیوفته

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚 

با آرزوی سلامتی و تعجیل فرج امام زمان عج 

و سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی همه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
میشه برسلامتی مادرم دعاکنید 😔حالش خوب نیست هرجامیره میگن چیزی نیست اما نمیتونه راه بره ازدرد زیاد پ ...

حتما عزیزم،،، ان شاءالله خدا ب حق این ماه عزا شفاشون میده🙏🏻

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

برای همه درگذشتگان و رفتگان هم دعا کن

*اللهمّ اغفِر للمومنین والمومنات والمسلمین والمسلمات*
*اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَمواتِ، تابِع بَینَنا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ*
*اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَواتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئاتِ*
*وَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَيءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفاتِحةِ مَعَ الصَّلَواتِ*