2777
2789
عنوان

کیا قرص فلوکستین مصرف کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟؟! لطفا بگو چه مدت مصرف کردی و چند کیلو لاغر شدی دکتر به من گفته ناشتا بخور صب

خیلی عوارض داره یماه شاید زود قطع کردم داروی آرامبخش خوب نیست اصلا

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
آره متاهل هستم ولی خب واره چیه افسردگی و اضطراب داشتم وقتی زندگی جهنم بود میل جنسی رو می‌خوام چیکار ...

فک میکنی عزیزم خیلی بده منم استرسیم اضطراب  میگیره سر کوچکترین چیزا ولی با هر بدبختی بود این قرصو ترک کردم ـ پنیک میشم و نفس تنگی میگیرم نفسم انگار داره قطع میشع و دارم خفه میشم

فک میکنی عزیزم خیلی بده منم استرسیم اضطراب میگیره سر کوچکترین چیزا ولی با هر بدبختی بود این قرصو تر ...

منم مثل تو ام 

از شدت عصب نفسم در نمیومد خیلیییییی بهتر شدم با آسنترا ولی چون تمرکز نمی‌تونستم بکنم دکتر عوض کرد 

[QUOTE=346259231]منم مثل تو ام  از شدت عصب نفسم در نمیومد خیلیییییی بهتر شدم با آسنترا ولی چون تمرکز نمی‌تونستم ...[/QUOTEهیچ قرصی بمن نمیسازه درحال خوردن قرصم حالم بود گزاشتم کنار نفس تنگی چن روزه بیشتر شده امونمو بریده میگم الانه ک بمیرم ـ بچه کوچیک دارم ـ هروز خدا تو اورڗانسم دارن آرامبخش میزنن بهم ـ وزنمم خیل رفته بالا میگن از قرصاص