2777
2789

من خونه ماشینم اوکیه اما خدمت نرفتم شغل آزاد هم دارم درآمد خوبی هم دارم الان 19 سالم اما واقعا دو دلم بابام میگه برو سرو سامون بگیری اما واقعا دوست ندارم میترسم فکر کنم که کسی برام ساخته نشده ....... نميدونم چه دختری مناسب برای ازدواج به کسی علاقه ای نداشتم حتی لحظه میترسم پدرم ناراحت بشه عذاب وجدان بگیرم نظر شما چیه؟

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

فعلا کار کن یکمی پول جمع کن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹؟ پیامبر که پیامبر بود ۲۵ ازدواج کرد تو رو چه حساب میخوای نوزده سالگیت ازدواج کنی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

به نظرم برا پسر بالای ۲۵ ازدواج مناسبه خعلی زوده خدایی ۲۲ سالگیت ازدواج کنی

داداش من ۲۶ سالشه کار داره ماشین داره مدرک داره زمین داره والا میگه دهنم بو شیر میده اینو باش اومده مخ زنی😂😂😂

خیلی حس بدی بهم دست میده وقتی ی کاربر آقا تاپیک  درد دل و سوالای خاله زنکی میپرسه بابا اینجا برای خانوماس برای رفع مشکلاتشون دغدغه هاشون ..شماها چی میخواید اینجا اسم خودشونم گذاشتن مرد

خیلی حس بدی بهم دست میده وقتی ی کاربر آقا تاپیک درد دل و سوالای خاله زنکی میپرسه بابا اینجا برای خا ...

شما مشکل دارید نیاید تاپیک

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده