2777
2789
سالهاست نخریدم مثل بدبخت ها میرم بیرون پول لباس هم دارم

خوبه ک پولشو داری گلم کاش من جای تو بودم منم بدبختم تازه پول هم ندارم😐🥲

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم افسردگی دارم ولی خرید حالمو خوب میکنه موقتا..با این تفاوت که همسرم پول نمیده بهم خودمم شاغل نیست ...

جاهای دیگه هم میری مهممانی سفر خونه کسی یا جایی من اصلا اینچیزا حالمو خوب نمیکنه 

تو هم افسردگی داری

نه فقط پول نداریم مانتوم انقد زخیمه هربار میرم بیرون میمیرم از گرما

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

جاهای دیگه هم میری مهممانی سفر خونه کسی یا جایی من اصلا اینچیزا حالمو خوب نمیکنه

اره میرم خونه مادرم و خونه خواهرام

برای چند ساعتی حواسمو پرت میکنه خوبه

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

چطور شرایط کار کردن نداری

بچه کوچیک دارم دیسک کمر دارم شهرستانم هستیم شوهرمم نمیزاره!

اگه کسی لباس بدا میپوشی یا خوشت نمیاد یا شوهرت نمیزاره؟

چرا والا از خدامه 😍