2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 38 پست
عزیزم شما که هنوز خیلی جوونی سنی نداری 😍❤️با یه نفر که هم سطح خودتونه از لحاظ تحصیلی ، مالی ، فرهنگ ...

خیلی ممنون از نظر کاملی که گذاشتین. دقیقا حق با شماس. پس توکل بر خدا.

مرسی از امیدواری دادنتون🌷❤️

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ان شاءالله عزیزدلم. ممنونم💋❤️

یه سوال ازتون دارم ممنون میشم جواب بدید

من پشت کنکور بودم یک سال ، امسال متاسفانه دولتی قبول نمیشم . رشته ام انسانیه

وضع مالیمون هم متوسطه . نمی‌دونم دوباره پشت کنکور بمونم یا برم موسسه غیر انتفاعی دلم میخواد هر چه زودتر به در آمد برسم و مستقل بشم 

شما خودتون دولتی ارشدتون رو گرفتید ؟ بنظرتون دوباره پشت کنکور بمونم؟

یه سوال ازتون دارم ممنون میشم جواب بدیدمن پشت کنکور بودم یک سال ، امسال متاسفانه دولتی قبول نمیشم . ...

به نظرم رشته مهمه، دانشگاه مهم نیس. من لیسانس و فوق لیسانس قبلیمو دولتی بودم. آزمون استخدامی هم قبول شدم و وقتی رفتم، خیلیا قبول شده بودن با مدارک آزاد و پیام نور. بعدش خودم اومدم بیرون و الان دارم تو دانشگاه پیام نور حقوق میخونم.

فقط به رشته ی مورد علاقت فک کن. 

اما بحث استاد دانشگاه شدن متفاوته. اگه میخوای استاد دانشگاه بشی، بهتره همه ی مقاطع، دولتی باشی.

به نظرم رشته مهمه، دانشگاه مهم نیس. من لیسانس و فوق لیسانس قبلیمو دولتی بودم. آزمون استخدامی هم قبول ...

پدر مادرم میگن محیط بقیه دانشگاه ها خوب نیست منم میترسم از اینکه برم و روی رفتارم تاثیر منفی بزاره 

الان شما میری پیام نور محیطش بده ؟ استاداتون بد تدریس میکنن ؟ دانشجو ها رفتاراشون غیر اخلاقیه ؟

من هر موقع که میگم نمیخوام دیگه پشت کنکور بمونم میخوام درسم رو بخونم که زودتر تموم بشه به در آمد برسم با اون حرفا رو به رو میشم .

هدفم اینه که کسب و کار خودم رو داشته باشم خیلی به شغل کارمندی و ..‌ علاقه ندارم اما درس خوندن رو دوست دارم دلم میخواد تحصیل کرده و با سواد باشم هدفمم از درس خوندن همینه 

پدر مادرم میگن محیط بقیه دانشگاه ها خوب نیست منم میترسم از اینکه برم و روی رفتارم تاثیر منفی بزاره ا ...

منم همسن تو بودم میگفتم فقط تحصیل برام مهمه و نه شاغل شدن. اما اشتباه کردم، از تجربه ی من درس عبرت بگیر، تازه ۲۵ سالگی فهمیدم که باید شاغل هم باشم. باید شان اجتماعی هم داشته باشم. و رشته ای که خونده بودم فقط کارمندی داشت. تازه تو ۲۷ سالگی رفتم سمت علاقم. تو نذار زمان طلاییت از دست بره. درسی رو نخون که کاری براش نیس. پشیمون میشی.

از جو دانشگاه هم که بگم. تو هر دو تاش جو خیلی سالمی نداره. بستگی به خود آدم داره. من فرقی بین دولتی و پیام نور ندیدم. ولی بچه های دهه ۸۰، دختر و پسرشون خیلی از سر و کول هم بالا میرن. بستگی فقط و فقط به خودت داره. بچه های کلاس ما خوبن. همه جا خوب هس، همه جا بد هس.

تدریس اساتید هم که بگم، اگه رشته ای که میخوای بری،،درس ریاضی توشه، پیام نور نرو. اذیت میشی. اما برای بقیه ی رشته های حفظی خوبه، خودت باید بخونی. دانشگاه پیام نور به نظرم سخت تر هس تا دولتی. اما همه میتونن پس تو هم میتونی.

چه رشته ای میخوای بری؟

منم همسن تو بودم میگفتم فقط تحصیل برام مهمه و نه شاغل شدن. اما اشتباه کردم، از تجربه ی من درس عبرت ب ...

عزیزم جواب همه سوالام رو گرفتم واقعا مرسی❤️

من یا میخوام  روانشناسی بخونم که علاقه دارم یا علوم تربیتی که آزمون استخدامیش ظرفیت بیشتری داره 

دقیقا بخاطر همون راحتی بیش از حد دختر و پسر مردد ام :)