2777
2789
عنوان

وایییییی😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 49 پست
نمیگفتی هم معلوم بود😂

😂😂😂😂 چیه خو 

ربطش به رمان چیه😂😂

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای وای😂 مبااارکه😂 ینی عاشق حرفی شدم ک به بابات گفتی😂

😂😂😂😂😂 دروغ که نگفتم والا خب بابا بگیرین جلوی خودتونو خوبه نوه دارین😂😂😂 

حالا جالب اینه بابامم بعد اینکه جوابمو داد خودش می‌خندید😂

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
اوووه نینی دارییی؟

اره دخترم ۱۰ ماهشه

تو همه رمانای لوس و آبکی این سناریو بود

😂😂😂😂 دقیقا حالا به واقعیت تبدیل شد😂

داییش کوچولو تر از خداشه چه باحال 😂

اره یه داییشم ۱۶ سالشه😂😂

ماشالا بابا😂💪🏻

😂😂😂البته من بابام فوت شده 

یعنی پدر خوندتون هستن؟

اره حقیقتش ولی از یک سالگی برام پدری کرده دو تا داداشام که از ازدواج دوم مادرم هست من که مامانم طلاق گرفت بابام تو ۶ ماهگی فوت کرد بعدم یک‌سالگیم مامانم ازدواج کرد 

اره حقیقتش ولی از یک سالگی برام پدری کرده دو تا داداشام که از ازدواج دوم مادرم هست من که مامانم طلاق ...

خدا حفظشون کنه. براتون پدری کردن به هر حال جای پدرتون هستن😍 روح پدر خودتونم شاد باشه عزیزم

💄🩺

خدا حفظشون کنه. براتون پدری کردن به هر حال جای پدرتون هستن😍 روح پدر خودتونم شاد باشه عزیزم

بله درسته حتی بعضی وقتا با خودم میگم اگه پدر خودم بود اینجوری برام پدری نمی‌کرد 

ممنون عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792