2777
2789
عنوان

تا حالا عکستون از اینجا رفت گوگل

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست
درس عبرت براش نشده اومده باز عکس گونه شو گذاشته پاکم نکرده تو رو خدا خودت یه چیزی بهش بگو مامان بابا ...

مامان باباش حریفش نشدن من بشم؟ 😂

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

مامان باباش حریفش نشدن من بشم؟ 😂

خودم هزار بار بهش گفتم باز این کارو میکنه بهش بگو چقد کارش بده خودم بهش میکم بیاد این تاپیکو بخونه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه راهی داره از گوگل پاک میکنی باید درخواست بدی به گوگل حذف میشه من یادم نیست چطوریه

درخواست دادم چند شب پیش دیشب خواستم باز درخواست بدم انگار نمیشد 😢

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

با همون گوشی درخواست بده که عکس گذاشتید شاید تاثیری داشته باشه

ایمیل نداره با گوشی خودم و ایمیل خودم و اسم خودم درخواست دادم کاربریشم رو گوشی دوتامون هست فقط اون گذاشته 

ایمیل نداره با گوشی خودم و ایمیل خودم و اسم خودم درخواست دادم کاربریشم رو گوشی دوتامون هست فقط اون گ ...

ان شاءالله که برداشته بشه

ولی اگه نشد حتماً یه بارم با گوشی خودش امتحان کن براش جیمیل بساز

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛