2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شرایط داشته باشید ن خوب نیست، ولی ن مثل حانواده من ن وضعدمالی خوبی داشتن و بابام مریض ژنتیکی داشت و ب خواهرم داد و بعد هم من رو ب دنیا اوردن. الان خواهرم رو بخاطر همون مریضی از دست دادم و ی روانی شدم.‌

البته ک فگر نمیکنم هیچ خانواده‌ای بدتر از خانواده من باسه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من متنفر بودم از تک فرزندی دخترمم خیلی تنهاس و غصه میخوره شرایط مالیمون هم اوکی بود بر بچه دوم ولی از شانس بد از پارسال همسرم دچار بیماری روحی شده افسردگی گرفته مدتی خوب و سرحاله مدتی میره تو لاک تنهایی و دچار اظطراب و استرس میشه 

واسه همین منم پرونده بچه دوم بستم

به سن بلوغ و بزرگتر که برسن مشکلاتشون شروع میشه عزیزم

عزیزم دوستای من از دبستان تا 30 سالگی باهاشون بودم. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

مخالفم چون بچه ها در کنار هم خیلی چیزا یاد میگیرن. البته با فاصله سنی زیاد هم مخالفم چون حرف همو نمیفهمن. به نظرم بین ۲ سال و نیم تا نهایت ۵ سال فاصله سنی خوبه مخصوصا ۳ سال عالیه البته پدر و مادر اولاش ممکنه بیشتر اذیت بشن تا از آب و گل در بیان

اونجوری ک تنها بزرگ میشه دیگ فرق چندانی با تک فرزندی نداره

منو خواهرم ۶ سال اختلاف سنی داشتیم ولی خیلی خوب بودیم و همه فکر میکردن دوقلوییم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

همه چیز به شرایط بستگی داره..اگر توان توجه و ساپورت دارید به چندتا فکر کنید در غیر اینصورت فقط دارید یه سری انسان بیچاره به دنیا میارید...الان اطرافم یه خانم هست که نه خودش نه شوهرش هیچکدوم نه اعصاب دارن نه اوضاع مالی خوب...دقیقا توی امتحانات بچه هاشون دعوا و قهر و جنگ اعصاب...سه تا پسر گوشه گیر داره که هرسه تو خودشونن و ضربه ی درسی خوردن و حمایت نمیشن...توی ارتباط با بقیه هم خیلی که سعی میکنی باهاشون صحبت کنی که از گوشه گیری بیان بیرون بهت پرخاش میکنن...این سه تا طفل معصوم تو دست این پدر و مادر دارن پرپر میشن...تعداد فرزند رو صلاحیت کلی پدر و مادر مشخص میکنه .نه عرف و دل خواستن.

قاشق نشسته
2790
2778
2791
2779
2792