2821
2789
عنوان

کتاب خدا

208 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.... خواستم بپرسم که من بعضی وقتا برای انجام کاری که شک دارم خودم قرآن رو باز میکنم ....به معنی اون آیه و صفحه توجه میکنم...نمیدونم مثل یه طور راهنمایی برام..... خواستم بپرسم که این کاره اشتباهی نیست؟ البته خیلی کم پیش بیاد .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظر من کار خوبیه چون کارتو به خدا میگی اونم جوابتو درست و به نفعت میده.هرکی یه جوری اروم میشه بهترین گزینه  رو انتخاب کردی

ای کاش مردم دانه های دلشان پیدا بود.ای کاش....
به نظر من کار خوبیه چون کارتو به خدا میگی اونم جوابتو درست و به نفعت میده.هرکی یه جوری اروم میشه بهت ...

حس میکنم بی احترامی میکنم به کتاب خدا نمیدونم.... یا مثلا پیشه خودم میگم مگه فال حافظه

اتفاقا منم این کارو میکنم . چرا بد باشه عزیزم . یه جوری انگار خدا با ادم حرف میزنه

حس میکنم بی احترامی میکنم به کتاب خدا ... یا مثلا پیشه خودم میگم مگه فال حافظه

حس میکنم بی احترامی میکنم به کتاب خدا نمیدونم.... یا مثلا پیشه خودم میگم مگه فال حافظه

نه این چه حرفیه.اتفاقا خیلی ثواب میکنی ایات قران هم بخونی

ای کاش مردم دانه های دلشان پیدا بود.ای کاش....
حس میکنم بی احترامی میکنم به کتاب خدا ... یا مثلا پیشه خودم میگم مگه فال حافظه

نه عزیزززززم اصلا اینجوری فکر نکن . اتفاقا یه نوع دلگرمی و یه جور مشورت با خداست . 

من که خیلی پیش میاد اینکارو میکنم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

ذاتا کار بدی نیست

اما برا من و شما که فهممون از آیات،نهایتش در حد ترجمه است، خیلی نمیتونه مورد اعتماد و سر منشا تصمیم گیری باشه

مثلا میخای فلان کارو انجام بدی...بعد قرآنو باز کنی و فهمت این باشه که اون کار خوب نیست

در صورتی که ممکنه توی فهمش اشتباه کرده باشی

ذاتا کار بدی نیست اما برا من و شما که فهممون از آیات،نهایتش در حد ترجمه است، خیلی نمیتونه مورد اعتم ...

آره واقعا حرفتون کاملا درسته.... آیات قرآن که واقعا تفسیرشون یه بحث جداست به غیر ترجمه معمولی

2825
2823
2791
2779
2792