78_hana مدیر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1531 عنوان چهرت وایب چ بازیگری میده عکس بزار | مشاهده متن کامل بحث + 24931 بازدید | 627 پست من وایب الهام حمیدی راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا 1403/04/24 | 11:14 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلم_زندگی_میخواد عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 601 بهم تازگیا میگن نگار جواهریان ولی خودم هیچ شباهتی نمیبینم من چهره نگار رو خیلی دوست دارمچهره اصیل ایرانی داره حس خوبی بهم میده
ستاره_آبی_دریا عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1570 الان هانده ارچل ها میان این وجدانا تقصیر آرایشگراس میکاپ بری بخوان بگن خوب شده میگن وایی چقدرررر شبیه هانده ای یسری ام باور میکنن دیگه هیچچچ
بلندی_های_بادگیر عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1907 میگن مونا فرجاد . خیلیا گفتن اما بنظر خودم اصلا شباهتی باهاش ندارم اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 21228 🙄🙄🙄همه تونم حالا شبیه بازیگرا نباشین قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
aphrooodiiiteee عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2283 منو نه تاحالا گفتن شبیه کسی هستی نه خودم حس میکنم شبیه کسی باشم اصلا نمیدونم🤣🤣یبار خواهرشوهرم میگفت تو سریال ترکیه ای نمیدونم اسم دختره لطیفه بود چی بود چشم رنگی شبیه اینی که بقیه گفتن نه به نظرخودمم نبودم من شبیه هیچکی نیستم کسی هست بزارم شما بگین شبیه کی هستم Life goes on😊😊
آتوسابانو عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 6965 ینی موقع عروسی رفتن به شوهرت میگی: عزیزم کدوم دراز آویز زینتی رو میبندی؟؟ مشکی ساده یا راه راه سفید؟ ... کراوات میگم ولی بعضی چیزها کلمات معادل فارسیش کاملا رایجه دلیلی نداره معادل ناآشنای انگلیسی استفاده بشه حس رو با درازآویز زینتی مقایسه میکنی خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
بادوووم_خانم عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 2703 کراوات میگم ولی بعضی چیزها کلمات معادل فارسیش کاملا رایجه دلیلی نداره معادل ناآشنای انگلیسی استفاده ... هرکس یه بیانی داره گلیمن اصن مقایسه نمیکنمفقط اگ مخالف باشم جای وایب میگم حسشاید یکی با وایب بیشتر حال کنهتازه چ اشکالی داره کسایی ک بلد نیستنم یاد میگیرن اینجوری خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
عشقنینی_یار عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 سمندون درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)