2777
2789
عنوان

چرا همه داف و خوشگلن😑😂هشتگ غیبت تایم😂🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
نامزد دوست شوهرم میخواست بیاد خونمون، آقا من پیجش رو دیدم شبیه ماه منیر! پنجه آفتاب! کلی استرس گرفتم ...

وایی😂😂😂

دقیقا بخدا این دختره هم عین زنای قاجار بود

خواهر سبزیا کو😂☘️☘️☘️

🩷

اخخخ همین

دیروز چند تا عکس بی فیل‌تر از خودم گرفتم فرار کردم😐

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یادش بخیر جوانی 

اونقدر خوش اندام بودم میون کلی دانش آموز 

معلم یه روز مادرم صدا زد گفت باید چادر سرش کنی

بچه بهم میگفتن خواهشا مانتو در بیار هیکتو ببینیم 

اما الان بعد از سه زایمان 😔

وای بگو پاک کنه. بخدا ۲ سال اینستا نداشتم خیلی هم غصشو میخوردم اخه عاشق اینستا بودم. اعتماد بنفسم صد ...

آفرین به ارادت که تونستی از فضای مجازی بخاطر درست بگذری 

خیلیا نمیتونن

یادش بخیر جوانی اونقدر خوش اندام بودم میون کلی دانش آموز معلم یه روز مادرم صدا زد گفت باید چادر سرش ...

منم تومجردی خیلی خوشتیپ بودم،حتی وقتی بچه ی دومم رو  پنج ماهه حامله بودم عروسی برادرم بود،کسی باورش نمیشدکه من دوباره حامله ام وشکمم تخته،ولی بعدازبچه ی سوم به هم ریختم.الان پهلو دارم.شکم دارم،به معنای واقعی نابودشدم🤦‍♀️

بیرون میری همه داف و خوشگل ما معمولیا اصلن به چشم نمیایم البته نیازیم نداریم ولی اونا دیگه خیلی به خ ...

معلومه یه ساعت جلو آیینه ان ...کلی آرایش میکنن

من اومدم مسافرت فقط در حد یه ضدآفتاب میزنم

⚘خدایا شکرت❣
2809