2777
2789
عنوان

سلام تروخدا بیدارید بیاید یدقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 52 پست

عزیزم شما تکلیفت باخودتم معلوم نیست میگن کاردرخانه میگی پول ندارم میگن درس بخون میگی نمیکشم میگن محصولات خانگی درست کن میگی بلدنیستم کی میخره..... شما اول باید ازبهانه هات قوی تربشی... سه تا بچه داری سعی کن براشون مادرخوبی باشی همین بزرگترین کاره

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
عزیزم شما تکلیفت باخودتم معلوم نیست میگن کاردرخانه میگی پول ندارم میگن درس بخون میگی نمیکشم میگن محص ...

اره بلاتکلیفم برا همی شبا تا صبح بیدارم فکر میکنم بخدا نمیدونم  چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما تکلیفت باخودتم معلوم نیست میگن کاردرخانه میگی پول ندارم میگن درس بخون میگی نمیکشم میگن محص ...

الان من بیام پیاز سرخ کرده بزارم اگهی تو دیوار اینا بزارم بنظرتون میخرن اطمینان دارن

درست کردن ترشی جات وفروششون ، پختن کیک و شیرینی و فروششون ، فروش لباس و ... به صورت مجازی تو ایتا و اینستا و ... ، بافتن قالی

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
اره بلاتکلیفم برا همی شبا تا صبح بیدارم فکر میکنم بخدا نمیدونم چکار کنم

فکرالکی بدترسردرگمت میکنه اول به آرامش برس به بچه هات برس استرس به اوناهم منتقل نکن سعی کن اول یه مادرقوی باانگیزه وپرازانرژی، مثبت باشی 

الان من بیام پیاز سرخ کرده بزارم اگهی تو دیوار اینا بزارم بنظرتون میخرن اطمینان دارن

بله بسته های 250گرمی تودیوارمیخرن

ولی پیازداغ خییییلی زحمت داره اونم توگرمای وحشتناک اهواز چه جوری بگیری

یه مدت با آرامش فکر کن به مرور یه راهی بازمیشه برات 

فکرالکی بدترسردرگمت میکنه اول به آرامش برس به بچه هات برس استرس به اوناهم منتقل نکن سعی کن اول یه ما ...

خدا خیرت بده شرمنده وقتت گرفتم چطور قوی پر انرژی بشم بخدا من خیلی ضعیفم

اره بلاتکلیفم برا همی شبا تا صبح بیدارم فکر میکنم بخدا نمیدونم چکار کنم

همسرت بیکاره ؟! با همسرت صحبت کن یه مقدار وام و قرض بگیر برید باهم فلافل یا غذای خونگی بفروشید بچه هاتم بزار پیش کسی اینجوری هم درآمدش بهتره هم شوهرت از بیکاری درمیاد 

بله بسته های 250گرمی تودیوارمیخرنولی پیازداغ خییییلی زحمت داره اونم توگرمای وحشتناک اهواز چه جوری بگ ...

شوهرم مسافرکشی میکرد ۲ماهه ماشینش خرابه بخدا تو خونه خرجمون با مادرم هس .

همسرت بیکاره ؟! با همسرت صحبت کن یه مقدار وام و قرض بگیر برید باهم فلافل یا غذای خونگی بفروشید بچه ه ...

من هنوز وام فرزند سوم برام در نیومده کسی ضامن نشد

خدا خیرت بده شرمنده وقتت گرفتم چطور قوی پر انرژی بشم بخدا من خیلی ضعیفم

اولین قدم حرفای منفی روترک کن

نگوضعیفم 

باخودت حرفای خوب روتکرارکن مدیتیشن کن پادکست گوش بده ورزش کن فکرای الکی هم بریز دور

اگه اینستا یایوتوب دارید حسین عرب زاده روپیداکن ازمدیتیشن هاش استفاده کن