2777
2789
عنوان

حس شیشم قوی😉👽

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا آخر تابستون میشیبله موفق هستین

خدایی؟  یعنی بنظرت دلش میخاد ازم عذرخواهی کنه؟   منو مسخره نکردن با زنش؟        همین برادرشوهرم سرم بلا میده باعث میشه شوهرم کتکم بزنه. کاری از دستم بر نمیاد. آه من میگیرتش ب زودی یا ن. اگه میگیره چجوری و کی.  

عقدم بهمن ماه هست ؟! 

یه خانم حسش خیلی قوی بود بهم گف شهریور تا اذر اشنایی دارید با بهمت ماه عقدی تقریبا 🤔؟؟؟! واقعا همینطوره 

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
خدایی؟ یعنی بنظرت دلش میخاد ازم عذرخواهی کنه؟ منو مسخره نکردن با زنش؟ همین برادرشوهرم سرم ...

ناراحته ولی عذرخواهی نمیکنه

بله به زودی جواب کاراشو پس میده شمام میتونین زندگی بد‌ شو ببینین

در حد حرف زدن ساده هست ولی شروع رابطتون‌ از اون موقعس

ممنون عزیزم 😘پس میشه دیگه چون بعضی حس ششما گفتن ن ؟بنظرت چجوری رابطه ای داریم 

کلا هرچی در رابطه با این رابطه ما حس می‌کنی میگی خیلی درگیرشم ،اولین کسی ک دوست دارم باهاش باشم ،خیلی ناراحت میشم اگه نشه