ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با بتاي ٣٠٣ منو سونوي واژينال كرددردش جوري بود استخونام لرزيدالان نگرانم بچه طوريش نشه داغونم😭
نه عزیزم نگران نباش هیچی نمیشه
منم سونوی واژینال دادم
همه واژینال میدن اصلا نگران نباش
کارشون رو بلدن فقط گاهی یه بی فرهنگی مثل اونی که شمارو سونو کرد،میخوره به پست ادم که میخواد سریع کار رو انجام بده
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
نمیدونم بخدا گفتم ینی ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه گف نه خانووووم مال امروز دیروزه شما سه روز عقب انداختی باید بتات خیلی بیشتره امکان داره دفع بشه خودتو ناراحت نکن😑من فقط.داشتم.نگا میکردم بغض کرده بودم
عزیزم برات خوندم، امام حسین رو به مادرش قسم دادم که به دل شکستت نگاه کنه و کمک کنه مادر شی، خیلی دلم برات روشنه، ایشالا کوچولوت به سلامت به دنیل میاد، وقتی صدای قلبشو شنیدی بیا بهم خبر بده لطفا🥺