2777
2789
عنوان

ضبط تماس

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 27 پست
خخ خیلی کاربردیه مخصوصا برا من نیازش دارم واقعا می‌خوام مکالمه شوهرم با مادرشم بفهمم جدیدا زندگیم بر ...

خب ببین برنامه ای هست دانلود کنی صبط کنی البته دردسر میشه برات

الحمدلله رب العالمین ...
خب ببین برنامه ای هست دانلود کنی صبط کنی البته دردسر میشه برات

نه شوهرم به این چیزا دقت نمیکنه یه برنامه دانلود کردم ریختم رو گوشیش ولی موقع ضبط باید کلیدشو بزنه خودکار نیست برا همین دنبال ضبط خودکارم

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه شوهرم به این چیزا دقت نمیکنه یه برنامه دانلود کردم ریختم رو گوشیش ولی موقع ضبط باید کلیدشو بزنه خ ...

ولی توصیه میکنم بی خیال این کار بشی اعصابت را خرد نکن بذار هر کی هر چی دوست داره بگه

الحمدلله رب العالمین ...
ولی توصیه میکنم بی خیال این کار بشی اعصابت را خرد نکن بذار هر کی هر چی دوست داره بگه

من هیچ وقت هیچی نمیگفتم اینقدر ساده بودم که از سادگیم سو استفاده شد اینقدر فشار ب اعصابم آوردن که کینه ای شدم الان اینقدر تیز شدم مث قبلاً ساده نیستم فقط جواب هرکیو ک زور بگه میدم من عقده دارم تو زندگیم بی تقصیر بودم شوهرمم قبول داره مقصر خودش بوده ولی مادرش قبول نداره و منت داره ازم تو خونم نمیاد اصلا خیلی از دستش عصبیم

تو گوگل بگرد من نمیدونم گل

اینایی تو گوگل هست فک کنم ب درد نمیخورن حالا بازم میگردم نظراتشون میخونم ببینم کدوم خودکاره مرسی عزیزم