2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 41 پست
با یک هفته تاخیر ۱۰۰۰ به بالا شدم نمیدونم جنسیت چیه

به سلامتی عزیزم 😍

ان شا الله چه دختر چه پسر سالم و صالح در اغوشتون باشه بچه ها نعمتن من به شدت عاشق بچه ام😁😍😍

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا داری ؟دقیقا مهم سلامتیه

سه تا فسقلی دارم خیلی سخته واقعا🤪😁

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
خداوند حفظشون کنه واقعا سخته منم سه تا دارم

ممنون عزیزم خدا کوچولوهای شما رو هم حفظ کنه😍🌹

با یک روز تأخیر عزیزم

من اصلا الان نمیدونم تاخیر دارم ، ندارم موعدم رسیده ، نرسیده از تاریخ تخمک گذاریم فقط مشکوکم از اون تاریخ حساب میکنم هنوز موعدم نشده ولی از تاریخ پریود قبلیم حسای میکنم امروز ۹ روز‌تاخیر دارم 

من اصلا الان نمیدونم تاخیر دارم ، ندارم موعدم رسیده ، نرسیده از تاریخ تخمک گذاریم فقط مشکوکم از اون ...

عزیزم دیر و زود شدن طبیعیه ولی اگه باردار نبودی عدد بتا این مقدار نبود امروز مجدد آزمایش بده ان شا الله عدد بتا دو برابر شده باشه یعنی صد در صد بارداری 🤩