2777
2789
عنوان

کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 92 پست
زوده خسته میشی،یه ماه دیگه شروع کن

لطفا مشاوره ی اشتباه نده بهش

کنکور به سبک جدید جوریه که از همین الان شروع نکنی باختی

خیلیا از دهم شون دارن میخونن و خسته نشدن

🏃🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سال چهارمی ک کنکور تجربی دادم ولی امسالم اون رشته ای که میخوام رو نمیارم نهایتا پیرا پزشکی بیارم ...

انشالله ک موفق میشی ولی اگ دیدی نمیاری ی بار دیگ سعی کن شاید سال دیگ آرزومون براورده شد

یکم خسته شدم سنم ک بالتر نسیت ب بقیه یکم ازیتم میکنه

ببین سن تو رقابت واسه رشته های تاپ و کلا رشته های تجربی اصلا مطرح نیست

من ۲۶ سالمه انصرافی از پرستاریم و میخوام رشته ی تاپ بیارم

وقتی میری تو دانشگاه علوم پزشکی میبینی که خیلیا تو رنج ۳۰ سالگی تازه قبول شدن

🏃🏻‍♀️

لطفا مشاوره ی اشتباه نده بهشکنکور به سبک جدید جوریه که از همین الان شروع نکنی باختیخیلیا از دهم شون ...

میخواد برای بار ۵م کنکور بده،کسی که ۴ بار کنکور داده رو با دانش آموز دهمی مقایسه میکنی؟؟

ببین سن تو رقابت واسه رشته های تاپ و کلا رشته های تجربی اصلا مطرح نیستمن ۲۶ سالمه انصرافی از پرستاری ...

عه چ توب شمام امسال میخای کنکور بدی ؟

انشالله پزشکی بیاریم همگی

میخواد برای بار ۵م کنکور بده،کسی که ۴ بار کنکور داده رو با دانش آموز دهمی مقایسه میکنی؟؟

تو این ۴ بارش معلومه اصلا درست و حسابی و اصولی تلاش نکرده ، احتمالا خیلی تنبلی کرده پس باید بشینه مثل ادم از همین الان تلاش کنه خصوصا اینکه تغییر رشته ایه

🏃🏻‍♀️

انشالله ک موفق میشی ولی اگ دیدی نمیاری ی بار دیگ سعی کن شاید سال دیگ آرزومون براورده شد

نه عزیزم بنظرم اینقدر پشت کنکور موندن خوب نیست🥲روح ادم فرسوده میشه اگر ادم زیاد خوندن بودم باید همون سال اول دوم قبول میشدم،مخصوصا الان ک این ترمیم کوفتی اومده سال دیگ یازدهم هم ترمیم باید زد فکر‌کنم😣

من اتفاقا پشیمون شدم که کنکور ریاضی شرکت نکردم خیلی خلوت تره واسه دبیری ریاضی یا فیزیک خیلی خوبه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یکی هفته استراحت کن از اول مرداد شروع کن

اذیت میشی 

از مرداد هم تا پایان سال شش روز در هفته تا میتونی درس بخون یکروز رو فقط تفریح کن و به خودت برس

چون چهارساله کنکور میدی اینکارو نکنی داغون میشی