tariro مدیر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 918 عنوان نهاییا | مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 68 پست خب بچه ها کجا رو در نظر دارید بریدمن یه کارتن گیر اوردم ب نظرتون اونم ازم نمیگیرن؟!مث چی استرس دارم قلبم تو دهنمه کشته ام اگر معدلم پایین باشه 1403/04/23 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25435 خدایی؟به خدا من به هرکی میگم مامانش میگه شما ها تلاش کردید و اینا میگن ولی وقتی بیاد اون وقت شرطه🥴🥴😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
قالی_روفرشی_کرمون عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3937 با همین برنامه های ویرایش عکس زیادن بگردی هست بلدی بدم درست کنی برام🫂 اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر
tariro مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 918 خدایی؟به خدا من به هرکی میگم مامانش میگه شما ها تلاش کردید و اینا خواهر ما شانس نداریم مامانم گفت افتاده باشی میکشمت💔😂
tariro مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 918 میگن ولی وقتی بیاد اون وقت شرطه🥴🥴😂😂 عاشورا میشه خونه همه 😂🫠
نسترن2005 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 6207 بلدی بدم درست کنی برام🫂 😅💔اره ولی میترسم یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25435 عاشورا میشه خونه همه 😂🫠 ای خاک برسرم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tariro مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 918 بچه ها هر طور ک تونستید کارنامه ببنید اینجا بهم بگید هر راهی میرم نمیشه
قالی_روفرشی_کرمون عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3937 😅💔اره ولی میترسم ازچی🤣🤣حداقل اسم برنامروو بهم بگو اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر
موشکولات عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 6413 ولی پدرومادر من نمیفهمن انتظار دارن با مدرسه داغون و بدون کلاس رفتن رتبه یک بشم😭 ذهن دیگران و نمیتونی درست کنی خودت میدونی تلاش کردی
نسترن2005 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 6207 چرا مای مدیو رفته رو حالت بروزرسانی یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
آهانننننن عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2476 همه جمع کنید بیاید خونه ما 😂 شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین میبره (:
موشکولات عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 6413 میگن ولی وقتی بیاد اون وقت شرطه🥴🥴😂😂 😂😂😂به خدا پم دیشب گفتم نمرات نیومده و اینا پدرم با خنده ی ملیح گفت لابد گند زدی نمیخوای رو کنی😂😂😂😂
tariro مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 918 چرا مای مدیو رفته رو حالت بروزرسانی مای مدیو نمرات رو نمیده میگه برو دانا اونجا ببینش
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25435 😂😂😂به خدا پم دیشب گفتم نمرات نیومده و اینا پدرم با خنده ی ملیح گفت لابد گند زدی نمیخوای رو کنی😂� ... 😂😂🥴🥴 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته