2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه پوستم عزیزم یه مشکل خیلی بد پیدا کردم 😢

خدا بد نده گلم. حتما برو داروهای دست سازشون خوبه یه آشایی داشتیم با آب گرم رادیات ماشین صورتش سوخته بود با موم عسل و دمبه بز یه ترکیبی روعن درست کردن دادن اصلا جاش نموند رو صورتش حتما مطب تبریزیان رو پیدا کن برو.

پوستت چی شده عزیزم

سلامتی و خوشبختی دخترم
خدا بد نده گلم. حتما برو داروهای دست سازشون خوبه یه آشایی داشتیم با آب گرم رادیات ماشین صورتش سوخته ...

چ قدر خوب خداکنه منم درمان کنه بخدا از غصه حالم بد شده 

پوست بدنمو صورتم بازوهام شکمم زیگیل ریخته گردنم ۱۰۰ تا زده فقط خیلی ریزه قفسه سینم شکمم افتضاح 

چ قدر خوب خداکنه منم درمان کنه بخدا از غصه حالم بد شده پوست بدنمو صورتم بازوهام شکمم زیگیل ریخته گرد ...

واییی. مطنعنی زگیله؟ روی دستت داری عکسشو بزاری؟ فدات شم زودتر برو گلم تا بیشتر نشده 

سلامتی و خوشبختی دخترم
واییی. مطنعنی زگیله؟ روی دستت داری عکسشو بزاری؟ فدات شم زودتر برو گلم تا بیشتر نشده

روی دستم نه ندارم بدنمه گردنم صورتم شکمم ایناست خیلی زیاده شاید ۳۰۰ تا 

آره مطمعنم چون ۱۰ تا دکتر رفتم درمان نشدم گفتن زیگیله 😢 بله عکسشو دارم 

عزیزم بابام خودش طب سنتی داره اگه بخوای ازت براش میپرسم 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

روی دستم نه ندارم بدنمه گردنم صورتم شکمم ایناست خیلی زیاده شاید ۳۰۰ تا آره مطمعنم چون ۱۰ تا دکتر رفت ...

خیلی سخته برات گلم حتما طب سنتی رو برو امروز. میتونی بزاری؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
وای چقدر عالی میشه براش بپرسی خدا خیرت بده گلم

حتما عزیزم 

چه سوالی داری

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]