2777
2789
سلام دوستان ما میخوایم مرداد بیایم شیراز . هوا اون ماه چطوره می ارزه بیایم از جنوب میخوایم بیایم

گرم هست هنوز شیراز باید اردیبهشت بیای شهریور هم خوبه

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین شهر هست بزن رو نقشه میاره یه روستا هست به اسم شورقان ولی برای اینده خوب هست و گرون میشه مثلا ۱ ...

دستت درد نکنه. آره گفتن برای آینده خوبه اینجا خرید کنید. یه سر بریم ببینیم چطوریه شاید خرید کنیم

دستت درد نکنه. آره گفتن برای آینده خوبه اینجا خرید کنید. یه سر بریم ببینیم چطوریه شاید خرید کنیم

اره خوبه ما ده سال پیش میخواستیم بخریم نخریدم چون میگفتن جاش خوب نیست که کاش خریده بودیم اون موقعه ده میلیون و بیست میلیون بود،الان خیلی بیشتر دوربرش آبادتر وپیشرفته تر شده الان هم بخری خیلی خوبه برای اینده

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

سلام عزیزم ی تاپیگ ازتون دیدم درباره بلو .بانک صحبت کرده بودین میشه برا منم خواهشا توضیح بدی چطوری میشهخ وام گرف و امتیاز جمع کرد؟ من الان نزدیک یکماهه4 تومن گذاشتم داخلش... لطفاااااا برام کامل توضیح بدین خیلی نیاز دارم

سلام عزیزم ی تاپیگ ازتون دیدم درباره بلو .بانک صحبت کرده بودین میشه برا منم خواهشا توضیح بدی چطوری م ...

سه ماه حداقل سه میلیون باید داخلش باشه. البته میتونی خرج کنی ولی ترازش از سه میلیون پایین تر نیاد. یا اینکه یک ماه نود میلیون بگذار داخلش.

بعد دیگه برات بخش وام باز میشه. بر اساس شرایط مالی، اینکه قبلا بدهکار بانکی نباشی، اقساط عقب افتاده تو هیچ بانکی نداشته باشی، بهت بدون ضامن وام میده. معمولا اولش مبلغ وام ده میلیون هست. اقساطش نهایتا دوازده ماه.