رابطه بنفیت (FWB) رابطهای است که در آن دو نفر با هم دوست هستند اما هرگز به هم تعهد ندارند. افرادی ک ...
چ جالب و از اول ب دختره گفته ک من تورو برا ازدواج میخوام و سعی کن وابسته و دلبسته نشی طی زمانی ک باهم دوستیم و هرجور یا همه جوره رابطه ای ممکنه مث رابطه ج... رخ بده ک دختره اگ دوس داشت رابطه رو شروع کنن اگ ن ک از اول شروع نکنن بازم خوبه بعضی از پسرا اینو اولش میگنا بهتر از اینه ک ب دروغ قول ازدواج و اینا بده بعد ک وارد رابطه ای ک میدونن تهش ب ازدواج و تعهد ختم نمیشه و طی دوران دوستی ب هم هیچ تعهدیم ندارن و ممکنه پسر همزمان دلش خواس با یک یا چند نفرم باشه و دختر نباید ناراحت شه اگ بفهمه چون ب هم هیچ قول تعهدی ندادن و اگ دختره ناراحت شد و اعتراضی بخواد بکنه پسره بهش میگ ک ما اولش ب هم همه اینارو گفتیم اگ دوس نداری میتونی ادامه ندی باهام👌👌👌
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
خاک تو سرشون و خاک بر سر من که اینجور مردیو دوست داشتم
حالا خودتو سرزنش نکن عشقم ادم تا اشتباه نکنه بزرگ نمیشه تغییر نمیکنه و اینک سعی بر این کن ک تکرار نکنی فقط بهت اینو بگم بابت هیچ اشتباهی تو زندگیت خودتو سرزنش و پیر نکن دیر میفهمی فایده نداره