2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه بنفیت (FWB) رابطه‌ای است که در آن دو نفر با هم دوست هستند اما هرگز به هم تعهد ندارند. افرادی ک ...

چ جالب و از اول ب دختره گفته ک من تورو برا ازدواج میخوام و سعی کن وابسته و دلبسته نشی طی زمانی ک باهم دوستیم و هرجور یا همه جوره رابطه ای ممکنه مث رابطه ج... رخ بده ک دختره اگ دوس داشت رابطه رو شروع کنن اگ ن ک از اول شروع نکنن بازم خوبه بعضی از پسرا اینو اولش میگنا بهتر از اینه ک ب دروغ قول ازدواج و اینا بده بعد ک وارد رابطه ای ک میدونن تهش ب ازدواج و تعهد ختم نمیشه و طی دوران دوستی ب هم هیچ تعهدیم ندارن و ممکنه پسر همزمان دلش خواس با یک یا چند نفرم باشه و دختر نباید ناراحت شه اگ بفهمه چون ب هم هیچ قول تعهدی ندادن و اگ دختره ناراحت شد و اعتراضی بخواد بکنه پسره بهش میگ ک ما اولش ب هم همه اینارو گفتیم اگ دوس نداری میتونی ادامه ندی باهام👌👌👌

رابطه جنسی بدون احساس

مگه میشه اخه😔😔 چرا اینجوری شدن جوونا

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
رابطه ؟رابطه نوعی رابطه جنسی بین دو نفر است که با تعهد عاطفی همراه نیست. این افراد با یکدیگر دوست ه ...

ی قانون و شکل و رابطه ای اصلا وجود نداره که به نفع دخترها باشه همیشه هررابطه ای تولید میکنن به نفع مردها میشه ! به ضرر زنها چرااااااااا!؟

😊
خاک تو سرشون و خاک بر سر من که اینجور مردیو دوست داشتم

حالا خودتو سرزنش نکن عشقم ادم تا اشتباه نکنه بزرگ نمیشه تغییر نمیکنه و اینک سعی بر این کن ک تکرار نکنی فقط بهت اینو بگم بابت هیچ اشتباهی تو زندگیت خودتو سرزنش و پیر نکن دیر میفهمی فایده نداره

حالا خودتو سرزنش نکن عشقم ادم تا اشتباه نکنه بزرگ نمیشه تغییر نمیکنه و اینک سعی بر این کن ک تکرار نک ...

آخه من اصلا فکرشو نمیکردم تا این حد کثیف باشه

کاربری دست دونفره...