من ساعت ۶ پاشدم رفتم حمام و روتین پوستی و صبحانه مفصل یکم اینستا کردی الآنم دارم کتابمو میخونم
شما صبحتون چطور بوده تا الان
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
در چه حالم؟نهایی ساعت 10 میاد همش دارم اصلاح میکنم قبولم یا مردود نمره قبولی میاد دبواره از اول !به ...
به خودت استرس نده دیگه اوضاع هممون همینه مهم اینه که تو تلاشت کردی
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
روزای عادی تا۷میخوابم کلا ولی گهگاهیم مثل امروز خود به خود بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره🥲🤌🏻
خوبه بدنت اذیت نمیشه
من تهوع و سردرد میکشه منو اگه کم بخوابم
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
امروز گوشیمو سر ساعت سه و نیم گذاشته اما خواب افتادم😂 ساعت پنج و نیم بیدار شدم ولی خدارو شکر یه دوش گرفتم یه نهار خوردن اومدم یه جز از قرآن پاک خواندم الآنم نشستم با آرامش مطلق چایی میخورم.