2777
2789
عنوان

من 21 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 63 پست
نمی‌خواید واسه کنکورتون ادامه بدید درس خوندنتونو تا دانشگاه برید؟

اگه اجازه بدن چرا

ولی امسالم رتبه م خوب نباشه فک کنم دیگه نمیذارن درس بخونم

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر خوبه معلمیمن هیچ گوهی نیستم،هیچ کی ام بهم کمک نمیکنه

دقیقا بابام با این وجود بهم میگ مردم میگن هیج گوهی نشدی 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

اگه اجازه بدن چراولی امسالم رتبه م خوب نباشه فک کنم دیگه نمیذارن درس بخونم

منم سال سوم کنکورم یعنی پارسال رفتم دانشگاه😂

هرچند رتبه سال اولم بهتر شده بود یه مقداری😁

لااقل خوبی کنکور های جدید اینه که دو بار در سال برگزار میشن و مثل اینکه نتیجش تا دو سال هم اعتبار داره

تازگیا میگن مثل اینکه میشه هم زمان با تحصیل در دانشگاه کنکور هم داد منتها قبل انتخاب رشته باید حتما از دانشگاه انصراف داده بشه انگار این عملا می‌تونه واسه بعضیا بعد فهمیدن رتبشون اگه خیلی خیلی بهتر شده باشه خیلی هم مفید باشه😍😍😍🥰🥰🥰

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑

من بچه اولم خیلی خاک بر سرم  من ۱۳ سالم بود همه همکلاسیام گوشی داشتن میگفتم گوشی بخرین واسم نخریدن گفتن هروقت ازدواج کردی شوهرت برات میخره بعد چند سال تو ۱۶ سالگی مامانم گوشی ساده خودش ک نوکیا بود رو بهم داد بعد دو سال بابام گوشی خودشو ک گلکسی سامسونگ ۲۰۱۵ بود داد ب من ک همیشه خدا حافظه اش پره با اینکه من فقط روبیکا دارم و اصلا عکس و فیلم ندارم تو گوشیم اونوقت واسه خواهرم ک ۵ سال ازم کوچیکتره ۶ تومن دادن رفتن نوت ۱۲ شیائومی رو خریدن!!! 

من خودم ۱۸ سالمه...شرط میبندم اگ بابام گوشیشو عوض نمیکرد من هنوز همون نوکیا دستم بود

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم