2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آقای جوانمرد لطفا دعای جلوگیری از چشم بد ونظربد روهم بزارید

بسیاری از مشکلات و گرفتاریها و ناخوشی های آدمی به جهت چشم زخم و نظر میباشد(چشم زخم حقیقت داشته که در قرآن نیز به آن اشاره گردیده)

پس چون کسی را چشم زخم رسیده باشد سوره مبارکه همزه را با نیت خالص و توجه به خدا بخواند عافیت یابد

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
وَیْلٌ لِکُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ ﴿١﴾ الَّذِی جَمَعَ مَالا وَعَدَّدَهُ ﴿٢﴾ یَحْسَبُ أَنَّ مَالَهُ أَخْلَدَهُ ﴿٣﴾ کَلا لَیُنْبَذَنَّ فِی الْحُطَمَةِ ﴿٤﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا الْحُطَمَةُ ﴿٥﴾ نَارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ ﴿٦﴾ الَّتِی تَطَّلِعُ عَلَى الأفْئِدَةِ ﴿٧﴾إِنَّهَا عَلَیْهِمْ مُؤْصَدَةٌ﴿٨﴾فِی عَمَدٍ مُمَدَّدَةٍ﴿٩﴾

خواص آیات قرآن کریم ص 224

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیم.یا هُو یا مَن لا هُو اِلّا هُو 1- نی نی یار 5 گفتن بدون اجازه من درخواست دوستی هیچ خانمی رو قبول نکن (نی نی یار 5 بسیار لطف کردن و متشکرم.کاش این دستورو سالها پیش میدادن و راحت شدم از شر بعضیا که با دروغ و کلک میومدن خصوصیم)2- استارتر هر تاپیکی راضی به حضور من نیست پستمو ریپلای کرده بگه برو بیرون3- درسته اسم کاربریم جوانمرده اما فانتزیمه و اصلا آدم خوبی نیستم و شاید در دنیا بدتر از من آدمی نباشه 4- بیسوادم و هیچی هم بارم نیست پس نه سوال اقتصادی بپرسید نه بورسی.به اسمم هم تاپیک نزنید چون تاپیک زدن به اسم آقایون و تگ و حرف زدن با آقایون در سایت ممنوع هست و هر جا دیدید کاربری به اسم من تاپیک زده تاپیکش رو گزارش بزنید و نذارید منو گنده کنن.هیچ کاربری رو در سایت بزرگ و شاخ نکنید.اینجا یه فضای مجازیه و جاییه برای تبادل نظر نه بزرگ و شاخ کردن کاربرانی که معلوم نیست در دنیای واقعی کی هستن و چیکاره اند.در عنوان تاپیکامم اسممو مینویسم که هر کی خواست بیاد و اکثر مواقع هم قفل میکنم چون دلم میخواد و تاپیک خودمه  حضور و عضویتم اینجا به هیچ کسی ربطی نداره و پاسخگوی هیچ احدالناسی نیستم جز نی نی یارها و خانم تهرانی و یه مسئله شخصیه همچنان که عضویت شما در سایتها و شبکه های اجتماعی دیگه به من و دیگران ربطی نداره.وقتی سایت در بدو عضویت گزینه مرد هم داره پس کاسه داغتر از آش نشو.میتونی به نی نی یارها و مسئولین سایت بگی گزینه عضویت مردان رو برداره.اگه مزاحمتی ایجاد کردم یا کلاهبرداری و حق کسی رو خوردم، نی نی یار سهله به هر ارگان یا سازمان و پلیس فتا برو شکایت کن.سایت اسمش بارداریه اما کم اهمیت ترین مسئله در سایت بارداری و بچه داریه و جدیدا هم سایت پُر شده از تاپیک بورس،سهام و نمیدونستم این همه وارن بافت داریم تو سایت  جوانمرد به امید خدا روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر.مغرور باش تو جز خدای یکتا به هیچ کسی نیازی نداری
آقای جوانمرد لطفا دعای جلوگیری از چشم بد ونظربد روهم بزارید

دفع نظر و چشم زخم

برای ابطال و دفع هرگونه چشم زخم ، با اعتقاد و ایمان قلبی آیات شریفه زیر را با توجه به معنی آن تلاوت نماید و به کف دستهای خود بدمد و کف دستهایش را به صورت و بدن بکشد :

لَخَلْقُ السَّمٰوٰاتِ وَ الاَرْضِ اَکْبَرُ مِنْ خَلْقِ النّٰاسِ وَ لٰکِنِّ اَلنّاسَ لٰا یَعْلَمُونَ فَارْجِعِ الْبَصَرَ کَرَّتَیْنِ یَنْقَلِبُ اِلَیْکَ الْبَصَرُ خاسِئاً وَ هُوَ حَسیرٌ

برای پیشگیری از هر گونه چشم زخم و نظر بد ، هر روز سه مرتبه ذکر مجرب ذیل را تکرار نماید و روزانه صدقه دهد :

[ماشاء‌الله لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم]

جامع الفوائد

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیم.یا هُو یا مَن لا هُو اِلّا هُو 1- نی نی یار 5 گفتن بدون اجازه من درخواست دوستی هیچ خانمی رو قبول نکن (نی نی یار 5 بسیار لطف کردن و متشکرم.کاش این دستورو سالها پیش میدادن و راحت شدم از شر بعضیا که با دروغ و کلک میومدن خصوصیم)2- استارتر هر تاپیکی راضی به حضور من نیست پستمو ریپلای کرده بگه برو بیرون3- درسته اسم کاربریم جوانمرده اما فانتزیمه و اصلا آدم خوبی نیستم و شاید در دنیا بدتر از من آدمی نباشه 4- بیسوادم و هیچی هم بارم نیست پس نه سوال اقتصادی بپرسید نه بورسی.به اسمم هم تاپیک نزنید چون تاپیک زدن به اسم آقایون و تگ و حرف زدن با آقایون در سایت ممنوع هست و هر جا دیدید کاربری به اسم من تاپیک زده تاپیکش رو گزارش بزنید و نذارید منو گنده کنن.هیچ کاربری رو در سایت بزرگ و شاخ نکنید.اینجا یه فضای مجازیه و جاییه برای تبادل نظر نه بزرگ و شاخ کردن کاربرانی که معلوم نیست در دنیای واقعی کی هستن و چیکاره اند.در عنوان تاپیکامم اسممو مینویسم که هر کی خواست بیاد و اکثر مواقع هم قفل میکنم چون دلم میخواد و تاپیک خودمه  حضور و عضویتم اینجا به هیچ کسی ربطی نداره و پاسخگوی هیچ احدالناسی نیستم جز نی نی یارها و خانم تهرانی و یه مسئله شخصیه همچنان که عضویت شما در سایتها و شبکه های اجتماعی دیگه به من و دیگران ربطی نداره.وقتی سایت در بدو عضویت گزینه مرد هم داره پس کاسه داغتر از آش نشو.میتونی به نی نی یارها و مسئولین سایت بگی گزینه عضویت مردان رو برداره.اگه مزاحمتی ایجاد کردم یا کلاهبرداری و حق کسی رو خوردم، نی نی یار سهله به هر ارگان یا سازمان و پلیس فتا برو شکایت کن.سایت اسمش بارداریه اما کم اهمیت ترین مسئله در سایت بارداری و بچه داریه و جدیدا هم سایت پُر شده از تاپیک بورس،سهام و نمیدونستم این همه وارن بافت داریم تو سایت  جوانمرد به امید خدا روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر.مغرور باش تو جز خدای یکتا به هیچ کسی نیازی نداری

هرکس هم و غمی داشته باشد، یا در شدتی درمانَد، هفتاد مرتبه بگوید:

یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی

منهاج العارفین،ص483

هرکس هم و غمی داشته باشد، یا در شدتی درمانَد، هفتاد مرتبه بگوید: یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا ...

این ذکر رو یه نفر به من گفت بخون ولی هر کسی نمیتونه بخونه چون سنگینه، به همچین چیزی، حالا نمیدونم درست گفته یا نه....

اصلی ترین تاثیر حرز امام جواد همین است که طلسم ها و سحر رو باطل میکنه.مشکلات رو کم میکنه.فقر رو میبره. مریضی ها و ترس و... رو میبره و مشکل جشم زخم که زندگی خیلی ها رو نابود کرده است حل میکند. مورد تایید همه علما هست. حتی در کلیپی شخصی به اقای بهجت عرض کرد مشکل داریم و کارمون به طلاق کشیده اقا فرمودند حرز امام جواد ببندید. علت این که تاثیر نمیبینیم اینه که یا روی پوست اهو نیست یا نویسنده ش اجازه کتابت نداره یا ساعت نوشتنش بد بوده یا دعای روی نقره ش حکاکی نشده یا نمازش رو نخوندن که خیلی طولانی هست و مواردی که اکثرا رعایت نمیکنند.چون پوست آهو بسیار نادر و گران است و در متن روایت حرز امام جواد اومده که امام جواد روی پوست آهو نوشتند پس مطمئن باشید اون حرزهای ارزان پوست آهو نیست.یک بار در عمرتون هزینه میکنید ارزش داره که از آدم مطمئن تهیه کنید. شخصی که من گرفتم همه شرایط رو رعایت میکردند. روی پست آهو بر اساس نام شخص در ساعت مخصوص اون شخص مینوشتن و با جوهر مخصوص و پوست و کاملا زعفران و .... میزدند و به همراه نماز ش رو میخوندن و داخل قاب نقره که دعای مخصوص قاب هم روش حکاکی شده بود. در مشهد بودند من فقط یک شماره از ایشان دارم. 09330837499

قیمت 350 بود.

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...