2777
2789
عنوان

سه شب من غذا می‌‌پزم سه شب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 51 پست
حالا خوب بلده درست کنه

رستوران داشته قبلا

اونموقع که آشنا شدیم گفتم من باید کار کنم(هر دو وکیلیم)تو هم توی کارهای خونه کمکم کن

گفت غذاها با من 

ازدواج که کردیم دیدم نه بابا از من خیلی بهتره😂

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

حالا چجوری راضیش کردی آشپزی کنه؟!رمزش چیه؟!

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من دوست ندارم همسرم اشپزی کنه دوست ندارم مرد کار خونخ انجام بده

چون فقط خرابکاری میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خانوما میشه تو این شبا برای منم دعا کنید🥺🥺🥺🥺 دلم داره میترکه خودم کم مشکل داشتم برادرمم حالش خوب نیست بیماری بدی گرفته دکترا گفتن خوب نمیشه توروخدا هرکی میتونه براش دعا کنه

برای حال دلم دعا کنید😔😔
چرا من دوست ندارم همسرم اشپزی کنه دوست ندارم مرد کار خونخ انجام بده

من خیلی همکاری مهم بود برام.

چون کارم سنگینه و دو تا هم دختر کوچیک داریم

نونی میخوای کباب تابه ایی ، کوکو سبزی ، کوکو سیب زمینی ، الویه ، سالاد ماکارونی ، املت ، خوراک عدسی، ...

دست گلت درد نکنه❤️