2777
2789

من انسانیم و راضیم 

ولی هنرستانو بیشتر دوست دارم جدا

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن شغلهاشونو بررسی کنیببین از کدوماش بیشتر خوشت میاد،کدوماش آینده دار تره (شرایط مهاجرت،درامدباز ...

من حس میکنم علاقم انسانیه ولی اگه پشیمون بشم چی چون تو بچگی همش میگفتم عاشق تجربی ام

من تجربه هر دو رو دارم

انسانی بنظرم خیلی صبر و حوصله میخاد به آسونی ک میگن نیست

حفظی نبود درسای مثل فلسفه و فنون اصن حفظی نیستن

اگز علاقه نداشته باشی هیچی نمیشی

ولی خوبیش اینه رقابت توش زیاد نیست

تجربی رقابت توش خیلی زیاده

واقعاً باید با جون و دل بخونی 

ریاضی و‌زیست و باید بجوی

ولی خب می ارزه چون شغلهای بیشتری میتونی انتخاب کنی

انسانی ۸۰ درصد فرهنگیان بقیه روانشناسی و  حقوق

موفق باشی 🤣😭

🤍🌱
من تجربه هر دو رو دارمانسانی بنظرم خیلی صبر و حوصله میخاد به آسونی ک میگن نیستحفظی نبود درسای مثل فل ...

مرسی از راهنماییت. بنظرت انسانی رشته حقوق خیلی سخته؟

من که میرم انسانی😍😍خیلی علاقه دارم مطمئنم پشیمونم نمیشممم

به به پس هم رشته ایم😃😃

رشته ی خوب و مفهومی ای امتخاب کردی تبریگ میگم😄

کم نیاری یه وقت کم بیاری باختی پس کم نیار

سال دهمت پایه سال یازدهپ و دوازدهم پس خوب بخون

فلسفه دوازدهم طوری هست که اگه منطق دهم و فلسفه یازده رو بلد تباشی نمیتونی فلسفه ۱۲ رو یاد بگیری

من حس میکنم علاقم انسانیه ولی اگه پشیمون بشم چی چون تو بچگی همش میگفتم عاشق تجربی ام

با حرفای بچگیت جلو نرو اون موقع بچه بودی الان ولی دیگه میخای سرنوشتت رو انتخاب کنی

ولی بدون انسانی به این راحتیا نیس نمیگم ازش فرار کنی نه

ولی از لحاظ سختی تجربی و انسانی یکی ان 

فقط علاقه میخاد

مرسی از راهنماییت. بنظرت انسانی رشته حقوق خیلی سخته؟

اره خیلی

ولی خب بنظرم تست روانشناسی بده ببین تیپ شخصیتی به کدوم مشاغل میخوره

و علاقهت ببین به چیه.

هر رشته ای اگر از دهم شروع کنی به خوندن

بنظرم میتونی سال آخر کنکورشو راحت رتبه زیر ۳هزار بشی

ولی اگر بخای شب امتحانی باشی

کنکورم نخونی تا سال آخر

فایده ندارع

🤍🌱

رشته تجربی و انسانی کلا فرق میکنن  مثلا شغل وکالت با پرستاری که دو شغل کاملا جدان...اول ببین چه شغلی رو دوست داری بعد انتخاب رشته کن... اگه وکالت روانشناسی جامعه شناسی یا مثلا دبیر ادبیات دوست داری پس فقط باید انسانی انتخاب کنی اگه پزشکی و پرستاری و نمیدونم زیست تجربی.... و یا شغلایی که فقط باانتخاب رشته ریاضی میتونی اون شغل داشته باشی

بعضی شغلها مثل حسابداری هم که ازرشته انسانی وتجربی و ریاضی هم میتونی این شغل انتخاب کنی