2777
2789
عنوان

خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 26 پست
شما الان از همین سایت حساب کن اگه این تاپیک رو سال ۹۳ می‌زدی همه مبومدن کامنت و کلی به به چه چه الان ...

درسته

ولی حتی خانه داری هم خیلی قلق داره، واگر آموزش درست نباشه آخرش تمسخر رو شاخشه

کاش کلاس های آموزشی رایگان از طرف آموزش وپرورش به بچه ها این هنر را یاد میداد(منظورم هم دختران وهم پسران)

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

درستهولی حتی خانه داری هم خیلی قلق داره، واگر آموزش درست نباشه آخرش تمسخر رو شاخشهکاش کلاس های آموزش ...

بله موافقم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که تو تاپیکم نظر دادی

خواهش میکنم عزیزم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آخه فکر کنم ربط زیادی نداشته باشهمن برعکس شما از بچگی چون تو خانواده شلوغی بودم کار زیاد میکردم ولی ...

استعداد و علاقه هم هست. ولی بیشتر بحث من کاری بار اومدن بود. یعنی عادت کردن به انجام کار 

استعداد و علاقه هم هست. ولی بیشتر بحث من کاری بار اومدن بود. یعنی عادت کردن به انجام کار

آخه هر کسی اهل کار باشه خودش پیشقدم میشه.

الان دخترم ۱۷ سالشه حتی دستور میده آب خوردن براش بیارم.

فضای مجازی خودخواهی وتنبلی را به همه القا کرده.

خواهرهام با این که سنشون بالا رفته تو به کار گرفتن از مادرم مسابقه گذاشتند وبه هم حسودی می کنند

تن پروری هنر شده تو این زمونه.

هر روز میبینیم که تاپیک زدند ظرف بشورم یا آشپزی بکنم تو خونه مامانم یا مادرشوهرم یا نه

قدیم ها مسابقه بود برای انجام کار خیر ولی الان اسمش شده حمالی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

فکر کنم تو مدارس ژاپن کلاس خانه داری دارند

درسته بیشتر جوامع در حال پیشرفت هستند تو هر چیزی.

حتی حجابشون هم قاعده وقانون داره.

جایی خوندم که تو دانشگاه های یکی از کشورهای خارجی مامور دارند که اندازه دامن ها اندازه گیری بشه که کوتاه تر از حد مجاز نباشه ویا مدل بستن موهاشون همه باید یکنواخت باشه که دانشجوهای پسر تحریک نشن.

ولی تو ایران هر کی هر جور دوست داره تو جامعه ومدارس ظاهر میشه ونظارت درستی نیست.

درسته بیشتر جوامع در حال پیشرفت هستند تو هر چیزی.حتی حجابشون هم قاعده وقانون داره.جایی خوندم که تو د ...

اونا فکر کنم توی ژاپن بوده. 

ولی مثلا تو آمریکا اون قوانین نیست و خیلی افتضاح تردد میکنن همه جا حتی دانشگاه. 

بهرحال جامعه امروزی این شده دیگه. خدا به همه رحم کنه.

اونا فکر کنم توی ژاپن بوده. ولی مثلا تو آمریکا اون قوانین نیست و خیلی افتضاح تردد میکنن همه جا حتی د ...

بله کاش حرکت اساسی بشه

قانون واجرای درستش میتونه کارگشا باشه.

همه خانواده ها تو سطحی نیستند که بتونند با بچه ها سر این مسائل بجنگند.

دقیقا منم با حرفتون موافقم منم از بچگی مامانم نزاشت کار کنم الان تو خانه داری خیلی سختم کارامو سر تایم انجام بدم ویجورایی تنبل بار اومدم واصلا از خودم راضی نیستم

کاش همه چیز روی برنامه بود تا حداقل استرس ها کم میشدکاش کلاس های خانه داری هم برای دختران وهم پسران ...

عزیزم کلاس ک خانواده ها هستن. چقدر کلاس باشه. مهم اون خانوادس ک چنور بچشو تربیت کنه ک فردهروز پدر مادر خوبی باشه. و همین طور همسر نمونه. بعدم ی سری چیزا ذاتیه. یکی دانش اسنه ک هنه چی تموم باشه پدر خوبی باشه مادر خوبه باشه. همسر خوبی باشه.یکی ن براش هیچی مهم نیست