2777
2789
عنوان

خواهرم در آستانه زایمان خانومایی که زایمان طبیعی داشتین بیاین 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 32 پست

😔یعنی هرموقع من تاپیک زدم دوسه نفر اومدن نظر دادن..کاش تو عنوان اسم این مرضی کپل رو میزدم همه میریختن تو تاپیک😆

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم انشالله به سلامتي زايمان كنه  تو چند سالته؟

ممنون دوستم همچنین شما😍من 23

چطور؟😉

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
ممنون دوستم همچنین شما😍من 23 چطور؟😉

خواهرت عجب دل شيري داره كه طبيعي زايمان ميكنه اونم با سن كمش😫

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
دوش، قر، پياده روي گل گاوزبون هم ميگن خوبه انشالله زايمان راحتي داشته باشن

ممنون دوستم😍

خواهرت عجب دل شيري داره كه طبيعي زايمان ميكنه اونم با سن كمش😫

آره خداکمکش کنه ..من اینقدر میترسم اگه پسرم بریچ نبود هم سزارین میکردم

من نمیدونم ماما همراه چطوریه یعنی ازهمون ماماهای تو بیمارستان یه مبلغی میگیره که باهاش باشه؟

بعضی بیمارستان ها دارن تحقیق کنید ببینید داره یانه والا باید ببینید کدوم ماما طرف قرارداد بیمارستان به عنوان ماماخصوصی بگیرید هزینه اش بین ۵۰۰ تا ۷۰۰

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

ممنون دوستای گلم ..انشالله شماهم به سلامتی زایمان کنین😍😙

اگر بیمارستان دولتی هم اون مامایی ک خوش اخلاقه و تجربه زیاد داره براش بگیریزن

از بیمارستانش اطلاع دقیقی ندارم که ماماهاش چطورن .ولی بهش میگم ممنون دوستم

منکه پدرم دراومد تا زایمان کردم 

ای وای چرا؟؟الان بارداری دوباره؟