2777
2789

سلام دوست جونا..من خواهرم الان تو چهل هفته هست وتقریبادرداش از دیروزشروع شده..ماما گفته دوسانت دهانه رحمش بازشده ..فاصله درداش هر دوساعته و زیادشدید نیست..من خودم تجربه ندارم نمیخوام هم بهش پیشنهاد جوشونده یا خوراکی بدم میترسم طوریش بشه 

میشه راهکار بگین که چیکار کنه روند زایمانش سریع پیش بره؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

واینکه براش دعا کنین زایمانه راحتی داشته باشه 18سالشه و یکم ضعیفه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

عزیزم سعی کنه تو خونه قدم بزنه دوش اب گرم بگیره زیر دوش کمرش از پایین به بالا ماساژ بدید گل گاوزبون هم اگر تمایل داشت بخوره غذا هم خیلی سبک بهش بدید اما مقوی که جون داشته باشه واسه زایمان غذاها روند بهش ندید که موقعی که درداش شدید بشه مجبور را به راه بره سرویس بهداشتی 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واینکه براش دعا کنین زایمانه راحتی داشته باشه 18سالشه و یکم ضعیفه

ای وای چه مامان کوچولویی ان شالله به سلامتی فارغ بشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
عزیزم سعی کنه تو خونه قدم بزنه دوش اب گرم بگیره زیر دوش کمرش از پایین به بالا ماساژ بدید گل گاوزبون ...

گل گاوزبون  خطر نداره؟ماماهم گفته راه برو و روزی یبار دوش آبگرم بگیر.اگه ازیک بار بیشتر باشه عیب داره بنظرت؟

من هفته ٤١ هستم و درد ندارم هنوز😐

انشالله شماهم همین روزا دردت شروع بشه دوستم وبسلامتی زایمان کنی😍

گل گاوزبون  خطر نداره؟ماماهم گفته راه برو و روزی یبار دوش آبگرم بگیر.اگه ازیک بار بیشتر باشه عی ...

خوب قطعا ماما بیشتر از من اگاهی داره گل گاو زبان خطرناک نیست عزیزم 

تمنا جان چون سنش کمه حتما براش ماما همراه بگیریدکه خدایی نکرده باهاش بدرفتاری نکن روحیه اش در هم بشکنه

خوب قطعا ماما بیشتر از من اگاهی داره گل گاو زبان خطرناک نیست عزیزم

ممنون دوستم میگم یعنی شما تجربه نداشتین که باشروع درد دوش بگیرین؟یعنی بیشتر از روزی یباری که ماما گفته

ممنون دوستم میگم یعنی شما تجربه نداشتین که باشروع درد دوش بگیرین؟یعنی بیشتر از روزی یباری که ماما گف ...

من یکبار خونه دوش گرفتم یکبار بیمارستان عزیزم 

تمنا جان چون سنش کمه حتما براش ماما همراه بگیریدکه خدایی نکرده باهاش بدرفتاری نکن روحیه اش در هم بشک ...

من نمیدونم ماما همراه چطوریه یعنی ازهمون ماماهای تو بیمارستان یه مبلغی میگیره که باهاش باشه؟

انشالا به سلامتی زایمان کنخ ...دو ش اب گرم ..قر دادن خوردن جوشانده هم خوبن

ممنون دوستم😍