2777
2789
عنوان

قرمزی بیضه

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 53 پست
حتما انجام میدم ولی فردا حتما میبرمش دکتر

حساس نشو 

من دوتا پسر دارم  خودم میبردمشون حموم  اون قسمت رو با شامپو بچه بشورش  بعد هر ۶ ساعت پماد بزن  شلوار نخی بپوشون  بزار رو پلاستیک یا زود به زود ببرش  جیش جیش کن براش  اینجوری زود یادمیگیره جیششو بگه گوشاش عادت میکنه .

بعد بچه بیچاره گناهه همیشه تواین تابستون تو پوشک باشه   شما لابد پوشک رو دیر تعویض کردی مونده جیشش سوزوندتش

وای اوف

میخاره🤣

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دائم پوشکه

این کار تو. تابستون درست نیست.  بعد پی پی بزارش باز ی شلوار پاش کن و زیرش زیانداز ک نم نده ب فرش

مامانهای اصفهانی،درخواست دوستی بزنیدتا لینک دورهمی براتون بفرستم  
حساس نشو من دوتا پسر دارم خودم میبردمشون حموم اون قسمت رو با شامپو بچه بشورش بعد هر ۶ ساعت پماد ب ...

چند روزه اینجوره اصلا نگران نشدم اما امروز یهو ذهنمو درگیر کرد 

این کار تو. تابستون درست نیست. بعد پی پی بزارش باز ی شلوار پاش کن و زیرش زیانداز ک نم نده ب فرش

اصلا یه جا نمیشینه که. اگه باز بزارم دو روزه خونه رو کثیف کرده بو جیش میگیره

اصلا یه جا نمیشینه که. اگه باز بزارم دو روزه خونه رو کثیف کرده بو جیش میگیره

فرشو میدی میشوره،  بزار بچه راحت باشه خوب بشه

بعد وقتی شووورت و شلوار باشه نهایت لباس خیس میشه، اونقدری فرش خیس نمیشه.  دو روز حواست بهش باشه تو جیش و پیپ. خخخ

😂😂😂یاد پسر خودم افتادم میسوزه دست میندازه میخارونه عیب نداره شما اینکارو بکن بهترنشد ببر دکتر ...

ای جانم😄

الان کلا بازش کردم حتی شلوارشم بیرون اوردم