2789
عنوان

تنوع طلب

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 26 پست

قدر چیزای که دارین بدونی فقط به خوبیها نگاه کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهترین درمانگر خداونده از رحمت خداوند کمک بخوایین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

دعا کنین

نه عزیزم پرو پیش روانپزشک این مشکله باعث میشه هم اعتماد بنفست بیاد پایین هم زندگیت رو سرد کنی و انرژ ...

حتمن باید برم

کم کم داره برام مشکل میش میاره

من یه خردادیم یعنی چی؟

بابا اینا همش مزخرفه خردادی اینجوریه،مردادی اینجوریه

بنظر من شما اینجور چیزا رو خوندین بیشتر تلقین کردین

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

من یه خردادیم یعنی چی؟ بابا اینا همش مزخرفه خردادی اینجوریه،مردادی اینجوریه بنظر من شما اینجور ...

نه من کاری به خردادی بودنم ندارم

اصلن قبل از اینکه بدونم خردادی ها اینجورین من بودمو همه میگفتن

مثلن میرفتم خیاطی بعد خسته میشدم میرفتم کلاس ورزش

هی تنوع

من فکر میکنم تو ایده آل گرا هستی . یعنی یه چیزو یا نمیخوای یا اگه میخوای ته اشو میخوای . همین از این شاخه به اون شاخه پریدنت میتونه تشونه این باشه که در اون جایگاهی که بودی راضی و خوشحال نبودی .حالا یا اون چیزی نبود که میخواستی و اصلا راهو اشتباه رفتی ، یا اینکه انتخابت درست بود ولی چون اون حد اعلای خواسته ات نبود پس رهاش کردی

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
من فکر میکنم تو ایده آل گرا هستی . یعنی یه چیزو یا نمیخوای یا اگه میخوای ته اشو میخوای . همین از این ...

فک میکنم تقریبا همینجوره.بنظرت تا چیزی رو کامل رضایت ندارم استفاده نکنم؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز