خب بخوام کامل بگم خیلی طول میکشه ، در چت نمیگنجه
و حتی اینجا جای بعضی حرفا نیست ، ممکنه دیگران ببینن و بد برداشت کنن
خیلی خلاصه بگم ، انسان جلوه ای از خداست و باید سعی کنه صفات خدا رو در خودش به سمت کمال ببره (این کمال هرگز میسر نمیشه و مسیر بی انتهاست و خود مسیر و لذت بردن ازش بخش مهمی از هدفه)
ممکنه برداشتت از حرفم این باشه که منظورم صفاتی مثل مهربانی و بخشندگی و این چیزهاست ولی منظور من صفت هایی مثل دانایی ، خالق بودن ، فنا ناپذیری و چنین چیزاییه
بشر همیشه دنبال جاودانگی بوده و خیلیا تونستن به عمر طولانی دست پیدا کنن اما جاودانگی نه... این یکی از اهداف منه که علم بیولوژی لازمه رسیدن بهش هست
سرعت و قدرت بالای تحلیل و تفکر هم همینطور ، که نیاز به تغییراتی در مغز داره و اونم دست بیولوژی + علوم مهندسی رو می بوسه ، هیچ وقت هم این پیشرفت متوقف نمیشه ، حتی میشه با رسیدن به سطوح بالاتر ، به درک ابعادی بیشتر از ۳ بُعد رسید (ما ۲ بُعد میبینیم و ۳ بُعد درک میکنیم) و حتی میشه جهان هایی برای خودمون خلق کنیم ، طبق میل و خواست خودمون که یا نظارتگر باشیم یا خودمون زندگی رو اونجا تجربه کنیم
بنظرم بعد از مدت خیلی طولانی ، بازیابی اطلاعات دقیق از گذشتهی تاریخ ، هدف انسان میشه و به تکنولوژی میرسه که ردپای تاریخ رو از ذرات مواد پیدا کنه و اونو بازسازی کنه ، مثلا بتونه صحنه ای از نبرد اسپارتاکوس و کراسوس رو زنده کنه و دایناسور ها رو احیا کنه (این پروژه از چند سال قبل استارت خورده بود و حیوانی که فکر کنم یک بز کوهی منقرض شده بود ، به مدت زمان کمی احیا شد)
حالا تصور کن انسان با چنین ابرمغزی به کجاها میتونه برسه
از یه جا به بعد دیگه انسان تولید مثل نمیکنه ، از خودش خلق میکنه (هر کی این حرفو ببینه میگه من کافرم ، ولی نمیدونن همین الانم مزرعه انسان سازی داریم)
رویکرد با طرز فکر ، هدف و اعمال آدم رابطه مستقیم داره و اگه باور درستی نسبت به جهان و زندگی داری از بیشتر آدما جلوتری