2777
2789
حوصله داری سوالت و با جوابش تعریف کنی ؟

واقعا نه

فقط میتونم بگم کار شاقی نمی‌خواد انجام بدی ، یه روند مفید و عادی رو باید پیش گرفت که البته دیدگاه خوبی باید داشته باشی

مثلا مطالعه بخش مهمی از این رونده

ولی خب مهمه که موضوع مورد مطالعه چی باشه

و اینکه خودت تا چه حد تاثیر پذیر باشی و حتی منابعت معتبر باشه

تحلیل خیلی مهمه

تحلیل هر چیز ، اعم از کتاب ، فیلم ، داستان تاریخی ، انسان ها ، آینده ، حوادث روز ، چیزهای نادیدنی

شک هم عنصر مهمیه که در عین حال می‌تونه خیلی خطرناک باشه

شک به صحت اطلاعات ، شک به زمین و زمان ، به عقاید و باورها ، شک به اعتماد ، به جای قدم ها ، شک به گذشته و آینده ، تصور توطئه...

مال خودت باش
واقعا نهفقط میتونم بگم کار شاقی نمی‌خواد انجام بدی ، یه روند مفید و عادی رو باید پیش گرفت که البته د ...

کلا حوصله نداری یا فعلا ؟ تمام این کارها رو انجام میدم از بچگی ولی هیچ وقت نفهمیدم چی به چیه گفتی که جوابت و پیدا کردی کنجکاو شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی برای افراد مختلف فلسفه متفاوتی داره.

چون هر شخصی با تفاوت های زیاد با شخص دیگه به دنیا میاد.

از زیبایی وزشتی بگیر تا گروه خونی واخلاق وعقل واستعداد ومکانی که توش به دنیا میاییم ،مثلا کدوم کشور یا کدوم شهر وروستا وکدوم خانواده و........

باید هرکسی به اندازه توانش جلو بره وخودش را مقایسه نکنه و به حرفهای دیگران هم اهمیت نده

اگر هر کسی نسبت به شخصیتش واستعدادش تو مکان درستی به دنیا بیاد وزمینه رشدش فراهم بشه، بهش میگن خوش شانس

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

کلا حوصله نداری یا فعلا ؟ تمام این کارها رو انجام میدم از بچگی ولی هیچ وقت نفهمیدم چی به چیه گفتی که ...

خب بخوام کامل بگم خیلی طول می‌کشه ، در چت نمیگنجه

و حتی اینجا جای بعضی حرفا نیست ، ممکنه دیگران ببینن و بد برداشت کنن

خیلی خلاصه بگم ، انسان جلوه ای از خداست و باید سعی کنه صفات خدا رو در خودش به سمت کمال ببره (این کمال هرگز میسر نمیشه و مسیر بی انتهاست و خود مسیر و لذت بردن ازش بخش مهمی از هدفه) 

ممکنه برداشتت از حرفم این باشه که منظورم صفاتی مثل مهربانی و بخشندگی و این چیزهاست ولی منظور من صفت هایی مثل دانایی ، خالق بودن ، فنا ناپذیری و چنین چیزاییه

بشر همیشه دنبال جاودانگی بوده و خیلیا تونستن به عمر طولانی دست پیدا کنن اما جاودانگی نه... این یکی از اهداف منه‌ که علم بیولوژی لازمه رسیدن بهش هست

سرعت و قدرت بالای تحلیل و تفکر هم همینطور ، که نیاز به تغییراتی در مغز داره و اونم دست بیولوژی + علوم مهندسی رو می بوسه ، هیچ وقت هم این پیشرفت متوقف نمیشه ، حتی میشه با رسیدن به سطوح بالاتر ، به درک ابعادی بیشتر از ۳ بُعد رسید (ما ۲ بُعد میبینیم و ۳ بُعد درک می‌کنیم) و حتی میشه جهان هایی‌ برای خودمون خلق کنیم ، طبق میل و خواست خودمون که یا نظارتگر باشیم یا خودمون زندگی رو اونجا تجربه کنیم

بنظرم بعد از مدت خیلی طولانی ، بازیابی اطلاعات دقیق از گذشته‌ی تاریخ ، هدف انسان میشه و به تکنولوژی میرسه که ردپای تاریخ رو از ذرات مواد پیدا کنه و اونو بازسازی کنه ، مثلا بتونه صحنه ای از نبرد اسپارتاکوس و کراسوس رو زنده کنه و دایناسور ها رو احیا کنه (این پروژه از چند سال قبل استارت خورده بود و حیوانی که فکر کنم یک بز کوهی منقرض شده بود ، به مدت زمان کمی احیا شد)

حالا تصور کن انسان با چنین ابرمغزی به کجاها می‌تونه برسه

از یه جا به بعد دیگه انسان تولید مثل نمیکنه ، از خودش خلق می‌کنه (هر کی این حرفو ببینه میگه من کافرم ، ولی نمیدونن همین الانم مزرعه انسان سازی داریم)

رویکرد با طرز فکر ، هدف و اعمال آدم رابطه مستقیم داره و اگه باور درستی نسبت به جهان و زندگی داری از بیشتر آدما جلوتری

مال خودت باش
خب بخوام کامل بگم خیلی طول می‌کشه ، در چت نمیگنجهو حتی اینجا جای بعضی حرفا نیست ، ممکنه دیگران ببینن ...

به نظر منم اینا همه امکان پذیره ولی اینا همه به زمان خیلی زیادی نیاز داره تا اون موقع ما دیگه نیستیم جاودانگی هم زندگی با اینکه اینقدر کوتاهه بازم خیلی بی معنیه وای به حال وقتی که بخواد تموم نشه چرا آدم باید بخواد جاودانه زندگی کنه چطوری اینقدر مطالعه کردی ؟

خب بخوام کامل بگم خیلی طول می‌کشه ، در چت نمیگنجهو حتی اینجا جای بعضی حرفا نیست ، ممکنه دیگران ببینن ...

ممنون که وقت گذاشتی توضیح دادی خوشحال شدم از آشناییت 🌷هنوز خیلی سوال دارم ولی خوابم گرفته 😂 بعدا میام میپرسم اگه حوصله داشتی جواب بده خیلی ممنون 

به نظر منم اینا همه امکان پذیره ولی اینا همه به زمان خیلی زیادی نیاز داره تا اون موقع ما دیگه نیستیم ...

چرا فکر می‌کنی تا اون موقع نیستی؟ بعد از رستاخیز برمی‌گردی و اون موقع اون چیزایی که گفتم هستن

و اینکه میتونی از همین الان زمینه ساز اون اتفاقات باشی

مال خودت باش
ممنون که وقت گذاشتی توضیح دادی خوشحال شدم از آشناییت 🌷هنوز خیلی سوال دارم ولی خوابم گرفته 😂 بعدا م ...

خواهش میکنم ولی خلاصه گفتم ، توضیحی ندادم

مال خودت باش
چرا فکر می‌کنی تا اون موقع نیستی؟ بعد از رستاخیز برمی‌گردی و اون موقع اون چیزایی که گفتم هستنو اینکه ...

فکر میکنی بعد از رستاخیز دوباره برمیگردیم به همین جهان با همین هویتمون ؟

فکر میکنی بعد از رستاخیز دوباره برمیگردیم به همین جهان با همین هویتمون ؟

تعریف جهان یکم سخته ، در واقع بر میگردیم به همین زمین اما تفاوت های خیلی زیادی هست

مثل جنین ، هم تو جهان رحم هست و هم تو جهان ما و بعد از تولد از جهان اولی خارج میشه

همین هویت ؟ خودت میتونی هر چی میخوای باشی

مال خودت باش
نمیخواد چونه بزنی خلاصه اش هم خوب بود 😂 خیلی دوست دارم در مورد اینها با کسی صحبت کنم ولی کسی و پیدا ...

من خیلی صحبت کردم ولی دیگه حوصلشو ندارم

کتاب های میچیو کاکو رو بخون

مال خودت باش
من خیلی صحبت کردم ولی دیگه حوصلشو ندارمکتاب های میچیو کاکو رو بخون

با اینکه سنت کمه ولی دانش زیادی داری دیروز توی تاپیکی میخواستم بنویسم مردای زیر سی سال عقل ندارن گفتم شاید چند تا استثنا باشن خیلی سریع استثناشون پیدا کردم 🌷