2821
2789
عنوان

پریود شدم😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 25 پست
عزیزم انشالله سال دیگه همچین موقعه ی نینی داشته باشی به حق این ماه

ممنونم مهربون تروخدا برام دعا کن ک تایپیک بارداریمم رو بزنم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
منم یه هفته به موعدم مونده خدا بخیر بگذرونه شرایط سختیه

عزیزم به حق این ماهه عزیز امیدوارم به خواسته و حاجتت برسسییی

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از امام حسین مهربون تر نداریم منم پسرمو مدیون عاشورا ام نذر کن و از ته دلت ازش بخواه

مرسی مهربونم التماس دعا دارم 

به حق این شب های عزیز تا سال دیگه تمام منتظرا مادر بشن

الهی آمین

خانمای عزیز خواهش میکنم تو این ماه محرم برای ماها خیلی زیاد دعا کنینچشم انتظاری خیلی سخته🥲💔

خیلییییییی خیلییییییی😪

انشالله ماه دیگه نا امید نشو شمارو میبینم خودمو فراموش میکنم اشکام میریزه

انشالله قربون دل مهربونت برم من 

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
مبفهمم چی میگی.انتظار بودن و کشیدن خیلی سخته خیلی

بدتر از انتظار خودت انتظار شوهرته ک عاشق بچه است و تا بچه ای میبینه قربون صدقش می‌ره 🥺

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
2823
2791
2779
2792