2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 138 پست
شما بفرمایید ارشاد کنید

عزیزم من اصلا تمایلی به جنجال و اوردن بحث تاپیک دیگه به تاپیک دیگران ندارم دوست ندارم همدیگه رو ناراحت کنیم پس لطفا تمومش کن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم که درحال تحصیلم من تابه حال ندیدم یکی هم درس نخونه هم کارنکنه هم ازدواج نکنه اگه درس نداشتم حت ...

منم دیگه نه درس نه کار نه ازدواج سخته اما گشت کنکورم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

زیزی جان ورزش بذار تو برنامه ات حتما دنبال کار باش استقلالی که کار به ادم میده هیچ چیز دیگه ای نمیده کار با درس هیچ منافاتی نداره امیدوارم موفق باشی ببخشید اومدم پست اولمو ویرایش کنم پاک کردم🌷

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

عزیزم من ی سالی که برای کنکور درس می خوندم از خواب که بیدار می شدم درس می خوندم تا لحظه خوابم همه تفریح هام رو کنار گذاشتم تهران دولتی قبول شدم البته کاردانی الان خیلی سال از اون یال می گذره یکی از بهترین کارام تو این سال ها درس خوندن با انگیره تو اون یک سال بو 

عزیزم من اصلا تمایلی به جنجال و اوردن بحث تاپیک دیگه به تاپیک دیگران ندارم دوست ندارم همدیگه رو نارا ...

تمایل نداری بحث یه تاپیک دیگه رو بکنی ولی تمایل داری بری تو تاپیکی ک موضوعش مطابق سلیقت نیست گند بزنی بهش 

خوبه تمایل ب جنجال نداری وگرنه چیکار میکردی

زیزی جان ورزش بذار تو برنامه ات حتما دنبال کار باش استقلالی که کار به ادم میده هیچ چیز دیگه ای نمیده ...

کار که نیست ورزشم متنفرم ازش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

برای کارشناسیم هم خوندم اون هم تهران ولی پشیمونم چرا برای دولتی تلاش نکردم. منظورم از این حرفا این بود تا سن ات کمه و پشت کنکوری تلاشت رو بکن برای دولتی و رشته مورد علاقه ات که ده سال دیگه پشیمون نشی

عزیزم من ی سالی که برای کنکور درس می خوندم از خواب که بیدار می شدم درس می خوندم تا لحظه خوابم همه تف ...

خخخخ یاد سال کنکور خودم افتاد ک همش مهمونی و مسافرت و کافه و رستوران و شهربازی گذش :))) از ۷ دولت ازاد بودم با دوستام :))

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
کار که نیست ورزشم متنفرم ازش 

چرا از ورزش متنفری یعنی یوگا ایروبیک بدنسازی زومبا هیچ مدلی؟

عزيزم بيين الان تو چندتا تاپيك قبل شما ي خانم جوون ك ازدواج كردن و بچه دارن دارن راجب ادامه تحصيل حرف ميزنن و اينكه چقد ناراحتن ك ول كردن درسشونو و راهكار ميخوان

چرا ميخواي در حد همون ديپلم بموني

فك نكنم سني داشته باشي، از  الان ميخواي همه چيزو بذاري كنار ك چي؟!

درس بخون با قدرت و ي شغل مناسب برا خودت پيدا كن

حالا يكي هست ميخواد ازدواج كنه اون ك تكليفش معلومه

ولي شما ميخواي مجرد باشي و درسم نخوني؟!

پس چيكاركني

تو خونه بموني و همين طوري روزهاتو شب كني؟!

بنظرم تو تصميمت تجديد نظر كن

زی زی مگه درس نمیخونی؟؟

نه بابا 

نمیدونم چرا از زیرش در میرم 

نه بابا   نمیدونم چرا از زیرش در میرم

به حقوق یه تومن هم راضی هستی؟؟

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋