بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی برای بعضیا مهمه میگن فقط عروس اون ب سفید بپوشه و
خب انصافا یه سریا حق دارن یهو میبینی یکی عین تو لباس پفی سفید یا مثلا شاین دار پوشیده خب آدم ناراحت میشه دیگه...وقتی عروس اون مدلی پوشیده چه لزومی داره تو بیای شبیه اون بپوشی
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
لباس سفید مختص عروسه. خدا شاهده قبل محرم رفتیم عروسی جاری عروس لباس سفید بلند دنباله دار پوشیده بود همه یجوری نگامیکردن واقعا معنی دار بود حرکتش. جالب اینکه دخترش و جاری همسن هستن این جای مادرشه.
به بعضی عروسا برمیخوره یکیشم من
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ربطی به مشخص بودن یا نبودن ندارهاین حرکت خیلی زشته و نشونه بی فرهنگیهچون سفید فقط مخصوص عروسه تو عرو ...
پس چرا مردا همشون کت شلوار میپوشن تو عروسی کراوات هم میزنن بدشونم نمیاد
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
وای من ی کت شلوار سفید خیلی شیک داشتم فقط سر عقد م پوشیده بودمش و کلا دیگه رفت توی کمدی سال بعدش عرو ...
کت شلوار مهم نیست بپوش. دون مهمه
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده