2777
2789
بنظرم الان دیگه دوره ای نیست که ادم بشینه خونه خواستگار براش بیاد باید اشنا شه با اینو اون اینم بگم ...

خوب منم همینومیگم چطور باید ازچ، راهی چ سایتیوچ گروهی چ اپلیکیشنی باید پیداش کنی اول اشنایی رو میگم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی چیه هرکی یه قسمتی داره به دیر یا زود ازدواج کردن نیست یکی از خواهرای من تو هجده ساله ازدواج کرد یارو عملی تو زرد از اب در اومد الان با ی بچه شده بیوه داره تو تولیدی کار مبکنه ولی یکی دیگه از خواهرام درس خوند تو سی سه سالگی با یه استاد دانشگاه پولدار خوشتیپ ازدواج کرد الان خوشبخت ترین عضو خانوادس 

بیین اخر عاقبت هر ازدواجی چی میشه نه صرفا دیر یا زودیش 

میدونی چیه هرکی یه قسمتی داره به دیر یا زود ازدواج کردن نیست یکی از خواهرای من تو هجده ساله ازدواج ک ...

میدونم گلم حرفتون درست ومنطقیه 

من، میگم چطور پیداش کنم الان 39سالمه

میدونم گلم حرفتون درست ومنطقیه من، میگم چطور پیداش کنم الان 39سالمه

هیچی دنبالش نباش اعتماد ب نفستو ببر بالا و اولوبتت ازدواج نباشه و دایره ارتباطاتتو بیشتر کن من قول میدم خودش پیدا میشه کلا یه قانون نانوشته هست که دنبال هرچی بگردی ازت فرار میکنه و برعکس بیخیال باشی بهترینش میاد

یه نظرتون چطوری میشه نیمه گمشدشونو پیدا کنن. واقعا خیلی دنبال یه راه حلم عقلم بجایی نمیرسه

نماز،شب بخون 

چهله بگیر 

چهله اول تموم شد اکه حاجت نگرفتی دوباره بعد دور روز چهله بگیر

توی قنوت نماز وتر حاجتت از خدا بخواه 

انشاالله ک یه بخت نیک نصیبت میشه

خدایا شکرت 🩷