من یکساله مسافرت نرفتم،اهل مهمونی رفتن و مهمونی دادم نیستم.حسابی حوصلم سررفته.چند مدت پیش قبل از قهر با مادرشوهرم،خونه جاری خاله شوهرم رفتیم چون میخاست مکه بره،حالا ما رو دعوت کردن،ب هیچ وجهههه نمیخام مادرشوهرم ببینم ازش متنفرم،از خاله شوهرم هم ک جاریش از مکه میاد هم ی کم دلخورم...الان کارت دعوت فرستادن مراسم دارن باشام و شیرینی...از ی طرف میگم کاش مادرشوهرم نمیرفت من راحت میرفتم،از ی طرف خب من نمیتونم بریم تالار بعد نخام مادرشوهر و فامیل شوهر ببینم ضایع هس...اخه ما هیچ فامیل نیستیم ک ی اشنا ببینم برم پیش اون بشینم... ب شوهرم هم گفتم نمیام ،شما جای من بودین چیکار میکرذین؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اهان بهش هی بگو بعدم سعی کن خودت تنوع بدی تو روند زندگیتون شبا شام رو ببرید پارک ها بخورید مثلا اهنگ ...
کلا خیلی وقته خانوادگی پارک نمیریم،چون پسرم خیلی شیطونه،اصلا بند نمیشه.ما نمیتونیم همه جا بریم،همه جا بشینبم فقط دنبال این آقا هستیم.کل زندگی ما گرفته بچه..اصلا اینجا فامیلامون هست،اونجا تنهایی نمیتونیم جای بریم یا بچه ذست کسی بسپاریم..
یواش یواش شروع کن مثلا هشدار بیدار شدنت رو یخ اهنگ رقصی بزار
ممنون از راهنماییتون...ولی این سبک زندگی من نیست..بیدارشدنم طوریه ک کوچیکه بیدار تشه،ی کم چرخ توگوشی میزنم.من اتلاین شاپ دارم،ی ساعت های باید استوری بزارم.کمکی ندارم،فقط ی وقتای ک بچه پیش شوهرم بزارم،اون میبره میزاره پیش مادرشوهرم،بامادر شوهر هم قهرم