2777
2789
عنوان

بچه ها جای من بودین می رفتین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 43 پست
ای بابا ...ببین شوهرت چی میگه ب حرف اون جوش کن

اون دوس داره بیام میگه بیا جدابشین..ولی مگه میشه،تنهای معذبم ونمیتونم برم.اصرار ک ‌نمیتونه کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن اون حرف بد و خواهرت یا مادرت زده ....حدقل ببخش...رابطتو کم کن اما شوهرتو تو فشار نذار

شوهرم مگه چشه،بخاد بره میتونه بره بچهام ببره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

هیچی اگه روحت آسیب میبینه نرو مسافرت هم رو لازم نیست جایی دوری برید پاشید برید یه جایگاه نزدیک یکی د ...

عزیز مگه دست منه،از خدامه برم .من خونم شهر تابستونی هست زندگیم اونجاست.از پارسال ک اومدم ذیگه نرفتم.ب شوهرم گفتم اینقد نرفتی ک ذلم نمیخاد پا تو اون خونه بزارم،بجاش بریم مسافرت باتور یاخودمون بریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیز مگه دست منه،از خدامه برم .من خونم شهر تابستونی هست زندگیم اونجاست.از پارسال ک اومدم ذیگه نرفتم. ...

اهان بهش هی بگو 

بعدم سعی کن خودت تنوع بدی تو روند زندگیتون 

شبا شام رو ببرید پارک ها بخورید مثلا 

اهنگ شاد گوش کن 

صبح ها برقص انرژی بگیری البته بعد از محرم

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
اهان بهش هی بگو بعدم سعی کن خودت تنوع بدی تو روند زندگیتون شبا شام رو ببرید پارک ها بخورید مثلا اهنگ ...

کلا خیلی وقته خانوادگی پارک نمیریم،چون پسرم خیلی شیطونه،اصلا بند نمیشه.ما نمیتونیم همه جا بریم،همه جا بشینبم فقط دنبال این آقا هستیم.کل زندگی ما گرفته بچه..اصلا اینجا فامیلامون هست،اونجا تنهایی نمیتونیم جای بریم یا بچه ذست کسی بسپاریم‌‌..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

کلا خیلی وقته خانوادگی پارک نمیریم،چون پسرم خیلی شیطونه،اصلا بند نمیشه.ما نمیتونیم همه جا بریم،همه ج ...

خب یه کاری کن  صبحا برو پیاده روی قبل از  اینکه بیدار بشه 

ولی رقصیدن خیلیییییییییییییییییییی خویه 

خب یه کاری کن صبحا برو پیاده روی قبل از اینکه بیدار بشه ولی رقصیدن خیلیییییییییییییییییییی خویه

قبلا می‌رقصیدم ی وقتای الان اینقد کسلم و روحیه خودم خوب نیس ازی طرف هوا ما کلا دوماه تابستون نمیشه از خونه بیرون رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قبلا می‌رقصیدم ی وقتای الان اینقد کسلم و روحیه خودم خوب نیس ازی طرف هوا ما کلا دوماه تابستون نمیشه ا ...

ببین ۲ دقیقه همون اول صبح برقصی  

خیلی تاثیر داره 

یواش یواش شروع کن مثلا هشدار بیدار شدنت رو یخ اهنگ رقصی بزار

ممنون از راهنماییتون...ولی این سبک زندگی من نیست..بیدارشدنم طوریه ک کوچیکه بیدار تشه،ی کم چرخ توگوشی میزنم.من اتلاین شاپ دارم،ی ساعت های باید استوری بزارم.کمکی ندارم،فقط ی وقتای ک بچه پیش شوهرم بزارم،اون میبره میزاره پیش مادرشوهرم،بامادر شوهر هم قهرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ممنون از راهنماییتون...ولی این سبک زندگی من نیست..بیدارشدنم طوریه ک کوچیکه بیدار تشه،ی کم چرخ توگوشی ...

بهرهر حال باید تموم سایت. بکنی تغییرات اضافه کنی