2789
عنوان

من قاتلم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3323 بازدید | 96 پست
عه من اینستا هم زیاد میبینمت، همه جا رخنه کردی

ها؟نه عزیز من اینستا ندارم اصلا فرزندان کوروش زیاد هستن 😄😄

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂طوطیش بوده وگرنه پشه و سوسک و مورچه یادمه بچگی چه عذاب وجدانی میگرفتم(الانم میگیرم)

داداشم ک جیرجیرک آتیش میزد سوسکارو هم زجرکش میکرد کیف میکرد تازه 😐

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
مخصوصا جوجه طوطي خيلي مظلومه🥺🥺

اره🥹من اسی رو درک میکنم من یدونه عروس هلندی داشتم شبا کنار خودم می‌خوابید روی بالشتم اما بعد یکسال قرار کرد من افسردگی شدید گرفتم شوهرم بلافاصله دوتا دیگه برام خرید ولی بازم خوب نشدم اونارو فروختم رفت چون قبلی هی یادم میفتاد

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
تعجب می‌کنم بعضیا چه راحت صحبت میکنید، حالا خوبه که خداروشکر آدم نبوده ولی خب یه موجود زنده که بوده

چون تاحالا نداشتن

ی روز غذا کمتر میخوره میمیرم و زنده میشم

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

دوستانی که مسخره میکنن 

واقعا گاهی اوقات حیوون خونگی مثل بچه آدم میشه ، من خودم درکی از این موضوع نداشتم و میگفتم میگه میشه همچین چیزی و الان که خودم دارم انگار یه تیکه از وجودمه ، انگار بچمه 

برای هر کس یه جوره 

اینجوری نگو حیوان خونگی هر کس ارزشش کمتر از یه بچه نیست

اره واقعا مخصوصا سگ که چقدر وفاداره🥺🥺

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
داداشم ک جیرجیرک آتیش میزد سوسکارو هم زجرکش میکرد کیف میکرد تازه 😐

من یه چیز بگم؟؟

من روی پروفایلت کراش زدم چجوری من بدون اون زندگی کنم آخه 🤤🤤